Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η SAMARA ΑΠΟ ΤΟ RING ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ... -ΒΙΝΤΕΟ-

Η Samara Morgan, γνωστή σε όλους από την ταινία "The Ring", κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας προκαλώντας στιγμές ‎τρόμου στους...



Η Samara Morgan, γνωστή σε όλους από την ταινία "The Ring", κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας προκαλώντας στιγμές ‎τρόμου στους περαστικούς (Vid)
Χρήστος Δεμέτης
Η Samara Morgan, το γνωστό απόκοσμο κοριτσάκι από το περίφημο "The Ring", δεν μπορεί να ησυχάσει με τίποτα.
Η βασανισμένη της ψυχή κουβαλάει μια κατάρα. Όποιος την αντικρίζει, πεθαίνει μετά από επτά μέρες. Η Samara ξεκίνησε να βγαίνει μέσα από την τηλεόραση το 1998, στα 11 της χρόνια, και τώρα αποφάσισε να έρθει και για μια βόλτα βραδινή στους δρόμους της Αθήνας...
Ο μόνος τρόπος για να σωθείς από την κατάρα της Samara, είναι να δείξεις το βίντεο της σε κάποιον άλλο. Η ομάδα Astathios TEAM, σε προκαλεί.



Για την ιστορία, το πρώτο "Ring" ήταν το ιαπωνικό "Ringu" του 1998, του σκηνοθέτη Hideo Nakata και του σεναριογράφου Hiroshi Takahashi, και το σενάριο ήταν το εξής:
Μέσα σε μια εβδομάδα, μια παρέα εφήβων πεθαίνει. Έχουν όλοι παρακολουθήσει μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα. Έχουν όλοι μια έκφραση απερίγραπτης αγωνίας και τρόμου. Η φήμη της ύποπτης βιντεοκασέτας γιγαντώνεται. Κάποια άγνωστη δύναμη βάζει το σημάδι του θανάτου στους δύστυχους θεατές του βίντεο. Μια δημοσιογράφος ερευνά την υπόθεση και βυθίζεται στη δίνη ενός ανείπωτου εφιάλτη, κυνηγημένη από μια αόρατη δύναμη.
Βασισμένη στο βιβλίο του Kôji Suzuki, η ταινία γυρίστηκε αρχικά για την τηλεόραση όπου και προβλήθηκε το 1995. Η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ήταν επιβεβλημένη και πραγματοποιήθηκε όπως αναφέραμε, το 1998.
Ακολούθησε το sequel του 1999, το "Ringu 2" από τον ίδιο σκηνοθέτη και ένα prequel που επεξηγούσε την απαρχή της ιστορίας το "Ringu 0: Bâsudei" του Norio Tsuruta το 2000.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.