Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ... ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Στόχος διαρρηκτών έγινε η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στενή φίλη του Αλέξη Τσίπρα, υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του ...

Στόχος διαρρηκτών έγινε η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στενή φίλη του Αλέξη Τσίπρα, υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, και σήμερα υπάλληλος της Βουλής, αποσπασμένη στο γραφείο του Πρωθυπουργού, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., την περασμένη Τρίτη, άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμα 4ου ορόφου στο οποίο διαμένει με τον σύντροφό της στον Νέο Κόσμο όταν το ζευγάρι έλειπε από το σπίτι.

Οι δράστες αφαίρεσαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το διαβατήριο του ιδιοκτήτη ενώ άρπαξαν έναν φάκελο, ο οποίος ανήκε στην 37χρονη φίλη του πρωθυπουργού, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι περιείχε.

Στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πήγαν στο διαμέρισμα αναζητώντας τυχόν γενετικό υλικό και αποτυπώματα των δραστών.

Την έρευνα της υπόθεσης, εξαιτίας της ιδιότητας του προσώπου που διαμένει στο διαμέρισμα, ανέλαβαν αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά τις Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι αρχικά δεν εντόπισαν εμφανή ίχνη παραβίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.