Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ!

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Μητρόπολης Αθηνών καθώς απο σήμερα άνοιξε και πάλι τις πύλες της μετά την ριζική αν...

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Μητρόπολης Αθηνών καθώς απο σήμερα άνοιξε και πάλι τις πύλες της μετά την ριζική ανακαίνιση.

Απο νωρίς το απόγευμα αγήματα των σωμάτων ασφαλείας παρατάχθηκαν στην πλατεία μπροστά από τον ναό ενω πλήθος πιστών κατέκλυσε τον εσωτερικό χώρο της Μητρόπολης

Στην πρώτη δοξολογία χοροστάτησε ο Αρχιεπισκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνυμος ενω στο πλευρό του βρέθηκε σύσσωμη η ιερά σύνοδος και εκατοντάδες ιερείς οι οποίοι έσπευσαν να παραβρεθούν στη γιορτή της ορθοδοξίας.

Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα στην Μητρόπολη έφτασε ο πρόεδρος της δημοκρατίας Προκοπής Παυλοπουλος, στον οποίο τα αγήματα απέδωσαν τις πρέπουσες τιμές. Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσακης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας και ο γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.