Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΥΓΜΟΙ, ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ... ΑΓΡΙΑ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥ

22:42 Μητσοτάκης σε Τσίπρα "Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι παρακολουθήσατε την ομιλία του Βασίλη Λεβέντη και όχι του Πάνου Καμ...



22:42 Μητσοτάκης σε Τσίπρα

"Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι παρακολουθήσατε την ομιλία του Βασίλη Λεβέντη και όχι του Πάνου Καμμένου. Ετοιμάζετε καμία τράμπα; Δεν ξέρω...", είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεχόμενος το χειροκρότημα των "γαλάζιων" βουλευτών.







22:47 Μητσοτάκης κατά Βούτση για την Χρυσή Αυγή

"200 ψήφους δεν θα βρείτε, και δεν θα βρίσκατε ούτε αν ψήφιζε η Χρυσή Αυγή την οποία χαϊδεύατε...", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: Να μη θυμίσω τι είπε ο πρόεδρος της Βουλής ότι "στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι"...", προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Βούτση, ο οποίος είπε πως θα του απαντήσει.







22:58 Ο Νίκος Βούτσης παίρνει τον λόγο για να απαντήσει τον Κ. Μητσοτάκη

"Πίστευα ότι δεν υιοθετούσατε την πολιτική αθλιότητα, την οποία κεντρικά στελέχη της παράταξης σας μαζί με μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου (τον διακόπτουν φωνές βουλευτών της ΝΔ, ανάμεσά τους και ο κ. Τζαβάρας)...".




"Θα πάρω τον λόγο και θα μιλήσω από κάτω και θα προεδρεύσει άλλος μέχρι τέλους".

Προεδρεύει η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου



22:59 Οι φωνές συνεχίζονται - Έξαλλος ο Αυγενάκης - "Ντροπή σας" του λέει ο Νίκος Βούτσης

"Έχω δικαίωμα ως πρόεδρος της Βουλής να πάρω το λόγο και να μιλήσω γιατί υπάρχει θέμα πολιτικής αθλιότητας. Διακινούσατε απίστευτα πράγματα με μεγάλη επικινδυνότητα για τη Δημοκρατία..".



23:03 Ομιλία Βούτση

Έχουν γίνει μόνο φέτος 800 ψηφοφορίες στα νομοσχέδια μας. Ουδέποτε έχει τεθεί ζήτημα μη συνυπολογισμού των ψήφων και των 300 βουλευτών. Γνωρίζετε καλά ότι σε ερώτηση αν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι της ΧΑ, απάντησα όπως θα απαντούσε οποιοσδήποτε πρόεδρος της Βουλής.Σε καμία περίπτωση αυτά που απάντησα δεν αποτελούν πρόσκληση στη Χρυσή Αυγή. 20 μέρες διακινήσατε την πολιτική αθλιότητα ότι προσδοκούσαμε συνεργασία με τη ΧΑ και τελικά η ΧΑ συμπαρατάσσεται με τις δυνάμεις που θα καταψηφίσουν την απλή αναλογική.


Ο κ. Κουμουτσάκος προπαγάνδιζε αυτήν την άποψη 20 μέρες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε πολιτικά. Σας άκουσα με κατάπληξη... όσα διαδίδατε συ συνεργασία με δημοσιογραφικά παπαγαλάκια...



23:04 Tweet του Αλέξη πριν την ομιλία του στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο

«Η βιώσιμη έξοδος από την κρίση δεν πρόκειται να επιτευχθεί χωρίς τη δημοκρατική μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αναρτήσεις του στο Twitter ενόψει της ομιλίας του στη Βουλή.



Και σημειώνει: «Σήμερα, η απλή αναλογική γίνεται νόμος του κράτους».







23:06 "Κάνατε λάθος!"είπε ο Βούτσης με λυγμούς!

Και δίνουμε καθημερινά αγώνες με κόστος σε κάθε επίπεδο με τον φασισμό και τους εκπροσώπους του. Κάνατε λάθος. Μεγάλο λάθος. Πρέπει να σας γίνει μάθημα ότι με το φασισμό, η Αριστερά δεν έχει καμία σχέση, ουδέποτε συναλλάχθηκε ούτε είχε τέτοιο ορίζοντα.


Απάντηση Τσίπρα για τη Χρυσή Αυγή
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά δεν έχει Μπαλτάκους! Η κυβέρνηση απευθύνθηκε στις δυνάμεις που πίστευαν πως πρέπει να πάμε σε ένα αναλογικότερο πολιτικό σύστημα.


23:13 Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή
Δεν είχατε το θάρρος να πάρετε πίσω αυτό που είπατε για τον Πρόεδρο της Βουλής και τη Χρυσή Αυγή. Θα ήθελα να επισημάνω ότι στην κρίσιμη ψηφοφορία για ΠτΔ και τον Σταύρο Δήμα δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι είχαν διαγραφεί από το κόμμα ψήφισαν υπέρ του κ. Δήμα. Φωνές από τη Νέα Δημοκρατία και ένας βουλευτής του είπε: "Δεν ντρέπεσαι λίγο!"


http://www.newsit.gr/politikh/Voyli-LIVE-Agrios-kaygas-toy-Proedroy-tis-Voylis-me-ti-N-Dimokratia-Anagkastike-na-katevei-apo-to-edrano-Fonaze-o-N-Voytsis-Ntropi-sas/637155

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.