Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ: ΜΕ C-130 ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟ!!!

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα απολαμβάνει από την Κυριακή τις διακοπές της στην Κυλλήνη. Για να ετοιμαστούν όμως όλες οι λεπτομέρε...

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα απολαμβάνει από την Κυριακή τις διακοπές της στην Κυλλήνη. Για να ετοιμαστούν όμως όλες οι λεπτομέρειες της εδώ παραμονής της, στήθηκε ολόκληρη στρατιωτική επιχείρηση, μια μέρα νωρίτερα. Το Σάββατο το μεσημέρι έφτασε στο αεροδρόμιο του Αράξου C-130 της Μαροκινής πολεμικής αεροπορίας, μεταφέροντας πράγματα και τη συνοδεία της πριγκίπισσας.

Για να μεταφερθούν τα πράγματα από το C-130 στην Κυλλήνη, χρειάστηκαν τρία φορτηγά, ενώ για την μετακίνηση της συνοδείας, χρειάστηκαν δύο μικρά λεωφορεία πολυτελείας (τύπου λιμουζίνας VIP) και τέσσερα Ι.Χ. Το C-130 έφτασε στο αεροδρόμιο του Αράξου στις 3 το μεσημέρι και αναχώρησε για το Μαρόκο στις 6 το απόγευμα.

Πάντα, της έλευσης της πριγκίπισσας προηγείται, μια μέρα νωρίτερα, η άφιξη του προσωπικού της που τακτοποιεί τα πάντα στην εντέλεια. Μάλιστα, πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι οι σουίτες που έχει νοικιάσει έχουν διαμορφωθεί ειδικά για την διαμονή της πριγκίπισσας και της πολυάριθμης συνοδείας της. "Φέρνει κοντά της τα πάντα που θα χρειαστεί" δηλώνει στο thebest.gr άνθρωπος που γνωρίζει τα των διακοπών της πριγκίπισσας και συνεχίζει "γι αυτό κάθε φορά που έρχεται, στήνεται ολόκληρη επιχείρηση". Σύλφωνα με πληρορορίες του thebest.gr ο γιος της πριγκίπισσας έχει δημιουργήσει φιλίες στην Κυλλήνη και γι αυτό η βασιλική οικογένεια του Μαρόκου επιλέγει σταθερά για διακοπές την περιοχή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.