Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ... ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...

Οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) ισχυρίζονται ότι σκότωσαν το Σάββατο 150 στρατιώτες της Συρίας και...

Οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) ισχυρίζονται ότι σκότωσαν το Σάββατο 150 στρατιώτες της Συρίας και ότι κατάφεραν να «σπάσουν» την πολιορκία των τζιχαντοκρατούμενων ανατολικών συνοικιών της πόλης του Χαλεπιού από τα κυβερνητικά στρατεύματα.

Σύμφωνα με τζιχαντιστική πηγή, που μίλησε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, «την έβδομη ημέρα της μάχης, περίπου 20 τανκς, επτά τεθωρακισμένα οχήματα, 10 πυροβόλα και 60 οχήματα μεταφοράς προσωπικού» του στρατού πέρασαν στα χέρια των τζιχαντιστών ως λάφυρα. Τα περισσότερα τα πήραν από την κατάληψη της Σχολής Πυροβολικού.

Οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και του FSA, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, κατέλαβαν το Σάββατο τις κυβερνητικές θέσεις στη συνοικία Ραμούσα στα νότια της πόλης του Χαλεπιού κι άνοιξαν ένα «διάδρομο» προς τις πολιορκημένες ανατολικές περιοχές της πόλης.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε τη στιγμή που πολιορκημένοι τζιχαντιστές «ανταμώνουν» με τους συντρόφους τους που έσπασαν την πολιορκία στη Ραμούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.