Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «50 Μ/Κ ΤΑΞ» ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ

Κάποτε ένας Αρχηγός Καταδρομέας στη ψυχή και στο Σώμα ,χτυπώντας το χέρι στα Υπόγεια του Πενταγώνου σε γενόμενη ερώτηση απάντησε χτυπώντ...


Κάποτε ένας Αρχηγός Καταδρομέας στη ψυχή και στο Σώμα ,χτυπώντας το χέρι στα Υπόγεια του Πενταγώνου σε γενόμενη ερώτηση απάντησε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι και διαβεβαίωνε την Πολιτική Ηγεσία οτι ο… Έβρος δεν πέφτει με τίποτα !


Νύχτα αλλά τα Πυροβόλα είναι πάντα έτοιμα για όλα τα ενδεχόμενα !

Από τότε πέρασαν κάποια χρόνια και άλλαξαν και δύο Αρχηγοί στο Στρατό αλλά ευτυχώς ακόμη και σήμερα άσχετα με την μη επάνδρωση των Μονάδων στο ποσοστό που θα έπρεπε ,συνεχίζουν οι Μονάδες εκείνες που έχουν αποστολή να πνίξουν του Τούρκους στο Ποτάμι να είναι εκεί ημέρα αλλά νύχτα !


Και τα Αντιαρματικά σε ετοιμότητα

Εξάλλου είναι γνωστός ο φόβος των Μεμέτηδων για τον Θάνατο που θα τους βρει κατά την διάρκεια της νύχτας και οι Πολεμιστές της «50 Μ/Κ ΤΑΞ» φροντίζουν να εκπαιδεύονται ημέρα και την νύχτα !


Και οι Θερμικές Κάμερες σε ετοιμότητα

Το χρονικό διάστημα από 05 έως 09 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, το σύνολο των Μονάδων και Ανεξαρτήτων Υπομονάδων της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ) εκτέλεσε τετραήμερο νυχτερινής εκπαίδευσης στον Έβρο.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η δραστηριότητα επικεντρώθηκε στην εξέταση αντικειμένων Διοίκησης και Ελέγχου των πυρών των όπλων ελιγμού και υποστηρίξεως της Ταξιαρχίας, με τη χρήση θερμικών νυχτερινών οργάνων παρατήρησης.


http://veteranos.gr/o-evros-den-pefti-tipota-ke-polemistes-tis-50-mk-tax-epalithevoun-ke-tin-nichta/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.