Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 94 ΧΡΟΝΙΑ...!!! ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ...

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου στον Πατριαρχικό ...

IMG 3796

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, 94 χρόνια μετά την σφαγή του Εθνοϊρεομάρτυρος Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Την χειροτονία τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, παρουσία πλειάδας Ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και πλήθους πιστών.

Επίσης στην χειροτονία παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, καθώς ο νέος Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος είναι αδελφός της Ιεράς Μονής Δοβρά Βεροίας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ και ο Γενικός Γραμματές Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλαντζής.

Επίσης να σημειωθεί ότι στην χειροτονία παρέστησαν πλήθος συγγενών και φίλων του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης από την Ελλάδα.

smirnis-2

IMG 3801
romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.