Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΣΤΖΙΤ (ΧΩΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ) ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ!

Στην νέα νομική ρύθμιση που προβλέπει πως πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων θα μπορούνε να γίνονται μόνο από πιστοποιημένα άτομα, αν...


Στην νέα νομική ρύθμιση που προβλέπει πως πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων θα μπορούνε να γίνονται μόνο από πιστοποιημένα άτομα, αναφέρεται επίσης χώροι πώλησης αυτοκινήτων οι οποίοι δεν διαθέτουν μεστζίτ (σημ. μεταφρ : μικρό τζαμί δίχως μιναρέ) θα κλείσουν. Στην νέα νομοθεσία πέραν των πολλών μέτρων για τις διαστάσεις των εκθέσεων αυτοκινήτων , προβλέπεται και η υποχρέωση δημιουργίας μεστζίτ σε αυτές.

……………..

Σύμφωνα με την είδηση του Ερντογάν Σουζέρ από την εφημερίδα Σοζτζού, οι εκθέσεις αυτοκινήτων θα ιδρύονται εντός της πόλης σε χώρους που δεν θα δυσκολεύεται η κυκλοφορία και η πρόσβαση θα είναι εύκολη. Το δάπεδο τους θα είναι τσιμέντο ή άσφαλτος, θα υπάρχουν συστήματα μικροφωνικής εγκατάστασης, κάδοι σκουπιδιών, σύστησα φωτισμού, κάμερες ασφαλείας, γραφείο για την δημοτική αστυνομία, πυροσβεστικό όχημα και τα σχετικά μέσα, χώροι λατρείας ξεχωριστοί για άντρες και γυναίκες, χώρος πλυντηρίου, τουαλέτες και χώροι ξεκούρασης. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις πώλησης θα πρέπει εντός δύο ετών να προσαρμοσθούνε.

……………….

……………..

http://haber.sol.org.tr/toplum/akpden-yeni-icraat-mescidi-olmayan-oto-pazari-kapatilacak-167305

27/8/2016


http://tourkikanea.gr/2016/09/oto-4/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.