Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ...!!! ΕΔΩ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΙΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ...!! ΧΩΡΙΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ...!!!

Ξεφλουδισμένοι τοίχοι, βρώμικα μαξιλάρια και μπολ για νερό στο πάτωμα. Αυτές είναι οι συνθήκες που επικρατούσαν στα κελιά όπου βασάνιζα...

Εδώ κρατούσαν τις σκλάβες του σεξ οι τζιχαντιστές - Βρήκαν τα χειρότερα εργαλεία βασανιστηρίων [vid]

Ξεφλουδισμένοι τοίχοι, βρώμικα μαξιλάρια και μπολ για νερό στο πάτωμα. Αυτές είναι οι συνθήκες που επικρατούσαν στα κελιά όπου βασάνιζαν και κρατούσαν γυναίκες σαν σκλάβες του σεξ οι τζιχαντιστές.

Σε αυτόν τον μικρό χώρο υποβάλλονταν σε φριχτά βασανιστήρια οι γυναίκες που κρατούσαν φυλακισμένες για σκλάβες του σεξ οι τζιχαντιστές. Η φυλακή ανακαλύφθηκε από Σύρους αντάρτες μαχητές. Είχαν σταλεί στην περιοχή για να προστατεύουν την πόλη Manbij που ανακαταλήφθηκε από τους εξτρεμιστές τον περασμένο μήνα.





Σε ένα από τα κελιά φαίνεται ένα μπολ με φαγητό και νερό στο πάτωμα, ενώ σε άλλο χώρο φαίνεται η χτένα μιας γυναίκας πάνω σε ένα μπλε σατέν μαξιλάρι. Τα λεπτά στρώματα είναι βρώμικα.



Σύμφωνα με τους Σύρους μαχητές στη φυλακή βρέθηκαν φάρμακα, αντισυλληπτικά και διεγερτικά που χρησιμοποιούνταν από τους εξτρεμιστές. "Ανακαλύψαμε μια ομαδική φυλακή των τζιχαντιστών για γυναίκες. Βρήκαμε τα χειρότερα και πιο βίαια εργαλεία βασανιστηρίων και ο Θεός θα τους καταραστεί", δήλωσε ο Ibrahim Al-Mohammed στο Arab 24.





Πηγή: Dailymail / neeswit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.