Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΤΑΘΗ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΧΙΛΙΟΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟ ΣΤΑΘΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Ο ειδικός φρουρός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά όταν πυρά αγνώστων τον τραυμάτισαν στο κεφάλι. ...


Ο ειδικός φρουρός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά όταν πυρά αγνώστων τον τραυμάτισαν στο κεφάλι.





Ο Ανθυπαστυνόμος Λαζαρίδης γεννήθηκε το 1978 στην Κοζάνη και υπηρετούσε στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

H επιχείρηση είχε οργανωθεί την 5η Νοεμβρίου του 2007. Οι αστυνομικοί των ΤΑΕ που πήραν μέρος σε αυτή δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από αγνώστους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις ,ο ένας σοβαρά.

Ο Λαζαρίδης βρισκόταν στα πρώτα αυτοκίνητο από τα συνολικά 12 τζιπ. Ο ίδιος ήταν πατέρας ενός μωρού το οποίο χάρηκε για δύο μόλις μήνες… Από τους συνολικά 45 ειδικούς φρουρούς δύο τραυματίστηκαν ελαφρά και σοβαρά ο Στάθης Λαζαρίδης.

Διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και για 8 χρόνια έδινε μάχη προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον του.

Η πολιτεία φρόντισε να στείλει τον Στάθη Λαζαρίδη, σε κέντρο αποκατάστασης, στο Ισραήλ, αλλά η νοσηλεία δεν είχε αποτέλεσμα.

Τελικά δεν τα κατάφερε και στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.