Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ...!!! ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ» ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΛΑΣΚΑΡΗ...!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙ...

manos nikos laskaris lavrio aris

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...


Δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια ο Νίκος Λάσκαρης μετά την "επίθεση" με βαρύτατους και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς από έντυπο που πρόσκειται σε κόμμα που κινείται στον ακροδεξιό πολιτικό χώρο.

Με αφορμή την διαφοροποίηση του σήματος της ΚΑΕ Άρης και την αφαίρεση του μαιάνδρου, για λόγους που εξήγησε δημόσια ο Λευτέρης Αρβανίτης, η συγκεκριμένη εφημερίδα βρήκε αφορμή να επιτεθεί στην οικογένεια Λάσκαρη με τρόπο ανεπίτρεπτο, άκρως συκοφαντικό και με σοβαρούς υπαινιγμούς για την ηθική της υπόσταση.

Από την στιγμή που ενημερώθηκε ο Νίκος Λάσκαρης για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ανέθεσε - όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Αρενα Πρες" - σε ένα επιτελείο νομικών της πρωτεύουσας την υπόθεση με ξεκάθαρη εντολή να ασκηθούν αγωγές, μηνύσεις και όλα τα ένδικα μέσα κατά παντός υπευθύνου.

Στο πλευρό της οικογένειας Λάσκαρη, πάντως, στάθηκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας του Άρη, που με μηνύματα στην ΚΑΕ αλλά και στο διαδίκτυο, προσπάθησε να λειτουργήσει ως «ασπίδα» της ιδιοκτησίας.

Πηγή: Arena Press

ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ;;;; (ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ; Η ΣΥΝΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ KI ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.