Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..!! ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ! ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ...

Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός την παραίτηση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέα Βουδούρη, όπως ανακοίνωσε το Μα...

Δεκτή έκανε την παραίτηση Βουδούρη ο πρωθυπουργός

Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός την παραίτηση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέα Βουδούρη, όπως ανακοίνωσε το Μαξίμου.

Νωρίτερα ο κ. Βουδούρης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε πως είναι "πιο έντιμο να υποβάλω την παραίτησή μου", σημειώνοντας πως υπάρχει ζήτημα στις σχέσεις του με τον προϊστάμενο υπουργό Ιωάννη Μουζάλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βουδούρης, απηύθυνε στον Γιάννη Μουζάλα προειδοποίηση για την υποβολή της παραίτησής του μέσω επιστολής που απέστειλε στις 8 Σεπτεμβρίου.

Στην επιστολή του επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι: "Αγαπητέ Γιάννη σήμερα καθίσταται πλέον επικίνδυνο να συνεχίσουμε χωρίς την άμεση εφαρμογή των οργανωτικών μέτρων που προβλέπει ο νόμος. Οι συνθήκες είναι δραματικές όχι μόνο για τους πρόσφυγες και τις τοπικές κοινωνίες αλλά και τη χώρα μας συνολικά.".

Το Μαξίμου αποφεύγει να σηκώσει τους τόνους και αποδίδει την παραίτηση Βουδούρη σε διάσταση απόψεων με τον Αναπληρωτή Υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.