Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΤΖΕΡΑΜΠΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ» ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - DAESH

Ο δημοσιογράφος Κόκμπουρν έγραψε κείμενο σχετικά με συνάντηση που είχε με συμμορίτη της ISIS. Στο άρθρο τονίζονται οι σχέσεις Τουρκ...




Ο δημοσιογράφος Κόκμπουρν έγραψε κείμενο σχετικά με συνάντηση που είχε με συμμορίτη της ISIS.

Στο άρθρο τονίζονται οι σχέσεις Τουρκίας-ISIS και αναφέρεται πως ¨Η ISIS δεν εγκατέλειψε την Τζεράμπλους, απλά έκοψαν τα γένια τους¨.

Ο αρθρογράφος Πάτρικ Κόκμπουρν έγραψε στην εφημερίδα Ιντεπέντεντ άρθρο σχετικά με την επίσκεψη του στην Δαμασκό.

O Kόκμπουρν έγραψε πως η επιχείρηση εισβολής που άρχισε η Τουρκία είναι ¨μυστήριο¨ και ότι η ISIS μετά από την έναρξη της επιχείρησης άφησε την πόλη χωρίς καμία αντίσταση.

Ο ίδιος παραθέτει δηλώσεις στελέχους της ISIS ονόματι Φαράζ  στις οποίες αυτός λέει πως «όταν ο τουρκικός στρατός μπήκε στην Τζεράμπλους μίλησα με τους συντρόφους εκεί. Η ISIS δεν εγκατέλειψε την πόλη , απλά έκοψαν τα γένια τους».

Στο άρθρο αναφέρεται πως ο 30 ετών Φαράζ , ήταν μεταξύ των 150  μαχητών της ISIS όταν το  ΥPG κατέλαβε την πόλη Τελ Αμπιγιάντ το 2015.  Σύμφωνα με το άρθρο ο Φαράζ δήλωσε : ¨Η Τουρκία στήριξε πολύ την ISIS.  Τον Μάιο του 2015 που ήμουν στην Τελ Αμπιγιάντ παίρναμε από τα σύνορα πολλά όπλα και πυρομαχικά χωρίς κανένα εμπόδιο από τις συνοριακές τουρκικές δυνάμεις.¨

Ο Φαράζ που είναι μέλος της ISIS  αναφερόμενος στον Ερντογάν είπε πως ¨Είναι πολύ καλύτερος από τους άλλους Άραβες δικτάτορες¨.

Επίσης είπε πως η Τουρκία ενεπλάκη στα εσωτερικά της Συρίας στηρίζοντας την ISIS, πως ο Ερντογάν θέλει να στήσει ένα περιβάλλον συγκρούσεων με τους Κούρδους στην Τουρκία και ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος για ¨τον διαμελισμό της Συρίας¨.

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.