Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Ο ΑΣΑΝΤ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ DARAYA - BINTEO-

O πρόεδρος Άσαντ διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι το κράτος είναι απαφασισμένο ν΄απελευθερώσει κάθε σπιθαμή συριακού εδάφους.Ένα μήνυ...



O πρόεδρος Άσαντ διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι το κράτος είναι απαφασισμένο ν΄απελευθερώσει κάθε σπιθαμή συριακού εδάφους.Ένα μήνυμα  με πολλούς αποδέκτες. Σε δήλωσή του  ο πρόεδρος al-Assad διευκρίνισε ότι αυτή η επίσκεψη μέσα στην πόλη της πρόσφατα απελευθερωθείσας  Darayya είναι πολυσήμαντη και θα μπορούσε να είναι συμβολική αλλά δεν απευθύνεται αυτό το μήνυμα στο συριακό λαό που όπως κι εγώ βιώνουμε από την αρχή την κρίση.

 «Βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο..οι συνομωσίες ήταν ολοφάνερες όπως και ο ρόλος του εξωτερικού,των πρακτόρων και των προδοτών  επίσης  ξεκάθαρος», διευκρίνισε ο πρόεδρος al-Assad.



« Ως κράτος καθώς ερχόμαστε σε αυτήν την περιοχή απευθύνουμε ένα μήνυμα λέγοντας ότι πρέπει να γνωρίζουν ότι το συριακό κράτος είναι αποφασισμένο ν΄ανακτήσει κάθε περιοχή από τα χέρια των τρομοκρατών και να εγκαθιδρύσει την ασφάλεια και την σταθερότητα κια ν΄αναδομήσει την υποδομή και ό,τι καταστράφηκε σε ανθρωπιστικό και υλικό επίπεδο», πρόσθεσε ο πρόεδρος al-Assad.

Ο πρόεδρος al-Assad ανέφρε ότι η κρίση δίδαξε πολλά τους σύριους και είναι δύσκολο να εμπορευθείς « ένα παλιό προιόν κλείνοντάς το σ΄ένα νέο κουτί »,κάτι που σημαίνει ότι η συνείδηση, η συνειδητοποίηση στη Συρία είναι σε υψηλό επίπεδο.

Ο πρόεδρος al-Assad κάλεσε όλους τους σύριους να προσανατολιστούν προς τη συμφιλίωση και τόνισε ότι τοι κράτος πάντα κρατάει το λόγο του και τις δεσμεύσεις του έναντι κάθε ομάδας και τέινει χέρι συμφιλίωσης και για να σταματήσει η αιματοχυσία.« Οι πόρτες της πατρίδας είναι ανοιχτές κάθε στιγμή για να επανέλθουν στο λίκνο της πατρίδας και του κράτους που είναι η μητέρα όλων των πιστών γιων», δήλωσε ο πρόεδρος al-Assad.Πρόσθεσε ότι ο στρατός θα συνεχίσει τη δράση του χωρίς δισταγμό και χωρίς έλεος για την επαναφορά της ασφάλειας σε όλη τη Συρία.

O πρόεδρος Bachar al-Assad προγουμένως παραβρέθηκε στην προσευχή για τη γιορτή της θυσίας Aïd al-Adha στο σουνίτικο τζαμί Saad Ben Mouaz στην πόλη της Daraya στην περιφέρεια Δαμασκού.sana 12/9/16



dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.