Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΗ ΜΑΡΗ... ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Η ΑΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΒΟΥ ΓΙΑ «ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η συνήθως χαμηλών τόνων Αλίκη Κατσαβού φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη μέσα από τα τελευταία της posts στα social media της. Η σύζυγος τ...




Η συνήθως χαμηλών τόνων Αλίκη Κατσαβού φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη μέσα από τα τελευταία της posts στα social media της. Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, που έγινε μανούλα πριν λίγους μήνες χρησιμοποιεί καθημερινά τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας πληροφορεί για πτυχές της καθημερινότητάς της, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Το τελευταίο διάστημα την βλέπουμε σε γλυκές οικογενειακές στιγμές, κατά κύριο λόγο με τον μικρόΦοίβο, που της έχει κλέψει την καρδιά. Ωστόσο κανείς δεν περίμενε ένα τόσο ξαφνικό ξέσπασμά της μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Η ηθοποιός έκανε αναρτήσεις πληροφορώντας φίλους και γνωστούς πως ένα ψεύτικο προφίλ, χρησιμοποιώντας το όνομα της, απαντούσε σε σχόλια που γίνονταν σε αναρτήσεις της!

Αρχικά έγραψε: «ΔΕΝ έχω 2ο προφίλ. Όποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και σας κάνει αίτημα είναι απατεώνας. Κάντε του αναφορά».






Μάλιστα, στην συνέχεια ανέλυσε σε βάθος με μία ακόμη ανάρτηση: «Το θέμα με το ψεύτικο προφίλ είναι χειρότερο απ’ ότι πίστευα. Έχει κάνει σχόλια με το όνομά μου δεξιά αριστερά… Και ναι, απ’ ό,τι δείχνει έχει διαγράψει το ψεύτικο προφίλ, καθώς κανένας δεν μπορεί να εντοπίσει πλέον αυτό το προφίλ, αλλά αφενός έχω λάβει ένα σωρό ευχές γενεθλίων που δεν έχω και αφ’ετέρου δειλά-δειλά άνθρωποι μου ζητούν συγγνώμη αν με έθιξαν στο inbox μου και να μην ασχολούμαι με τα αρνητικά σχόλια… Έλεος! 3 χρόνια τώρα δεν έχω απαντήσει σε ΚΑΝΕΝΑ αρνητικό σχόλιο (που είναι εξάλλου ελάχιστα, θα το κάνω τώρα που έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω με το μωρό μου;)».



   


peoplegreece


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.