Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, όλο και κάτι «πρωτότυπο» θα εμφανιστεί με τη φιλοδοξία να… αλλάξει τα δεδομένα της μέχρι τώρα ...
Βέβαια, ο σεφ δεν είναι ο πρώτος που σκέφτηκε να παρουσιάσει κάτι τέτοιο αφού στην αγορά έχει ήδη κυκλοφορήσει το βιβλίο μαγειρικής «Natural Harvest» του Paul Phoenhauer που περιέχει συνταγές που βασίζονται στο σπέρμα, το οποίο μάλιστα έχει αποσπάσει και πάρα πολύ καλές κριτικές. Μάλιστα, ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της εκδήλωσης δήλωσε στον Independent ότι τρομάζει με την ιδέα και ότι του ίδιου του φαίνεται περίεργη, όμως αντικρούει την σκέψη του- και πολλών άλλων ομολογουμένως- λέγοντας ότι τα αβγά που καταναλώνουμε στην καθημερινότητά μας είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Το αμφιλεγόμενο σεμινάριο πάντως, όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί μόνο αν συμπληρωθούν 30 συμμετέχοντες.
http://www.olivemagazine.gr/σεφ-στο-λονδίνο-μαγειρεύει-χρησιμοπο/
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.