Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ...;; ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΑΝ, ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ...

254ef5ad00000578-2938199-image-a-2_1423005202954






ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ...;; ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΑΝ, ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...




Το Ισλαμικό Κράτος κυκλοφόρησε νέο βίντεο με τίτλο «Η Ασπίδα του Σταυρού» στα αγγλικά. Στο βίντεο, εκτός τους δύο Τούρκους στρατιώτες που σέρνονται βάναυσα προτού καούν ζωντανοί , παρουσιάζονται διάφορες μάχες του χαλιφάτου με τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις, που υποστηρίζονται από τη Ρωσία.

Η ιστοσελίδα BNO News ανέφερε ότι η δημοσίευση του βίντεο αυτού προκάλεσε την αντίδραση των τουρκικών αρχών με αποτέλεσμα να κλείσουν ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και το YouTube.

Το βίντεο προέρχεται από την ελεγχόμενη από τον ISIS πόλη της Al-Μπαμπ, η οποία χρησιμοποιείται για τις επιδρομές στο ανατολικό Χαλέπι, εφόσον απέχει 15 λεπτά μόνο με το αυτοκίνητο.

Ο τουρκικός στρατός προσπαθεί να καταλάβει την πόλη αυτή , με το Reuters να αναφέρει ότι προχθεσινές τουρκικές αεροπορικές επιθέσεις κατέστρεψαν 67 στόχους στην πόλη.

Ξεκινά η αφήγηση με μια σύντομη περιγραφή για την συμμετοχή του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Συρία μαζί με τον Ασάντ, τον Πούτιν και τον Ομπάμα.




Η Τουρκία ξεκίνησε επίσημα τον συριακό εμφύλιο τον Αύγουστο. Τον Νοέμβριο, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία είχε σκοπό να εκδιώξει τον Άσαντ, αλλά έκτοτε δεν το ξαναδήλωσε ποτέ , σύμφωνα με την Hurriyet Daily News.

Η Τουρκία χρησιμοποιεί επίσης τη συμμετοχή της στη Συρία ως πρόσχημα για την παρεμπόδιση της δημιουργίας κουρδικής ομοσπονδίας στην βόρεια Συρία .

Αργότερα στο βίντεο, παρουσιάζονται πλάνα τουρκικών βομβαρδισμών στην ΑΛ-Μπαμπ και βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας μελών του χαλιφάτου .

Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης πλάνα από τις απώλειες αμάχων των τουρκικών βομβαρδισμών στην πόλη Al-Bab. Οι απώλειες αμάχων από τουρκικές αεροπορικές επιδρομές έχουν επιβεβαιωθεί στο παρελθόν, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στο τέλος των 19 λεπτών παρουσιάζονται δύο Τούρκοι στρατιώτες οι οποίοι εμφανίζονται σε ένα κλουβί με κολάρα γύρω από το λαιμό τους. Ο ISIS τους αποκαλεί «σκυλιά». pentapostagma.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.