Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ... ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο 6ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1997 ΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗ...!!

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κηφισιά, με το 6χρονο αγόρι το οποίο έπεσε από μπαλκόνι ύψους 10 μετρών και τελικά υπέκυψε στα τραύματά...






Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κηφισιά, με το 6χρονο αγόρι το οποίο έπεσε από μπαλκόνι ύψους 10 μετρών και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, έχει μια ανατριχιαστική ομοιότητα με μια υπόθεση που είχε επίσης συγκλονίσει πριν από κάποια χρόνια.

Η σύμπτωση είναι τόσο θλιβερή όσο και συγκλονιστική και τη φέρνει στο φως ένας χρήστης του facebook.




Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Θέμης Δημητρακόπουλος, από το ίδιο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στην οδό Ζηρήνη στην Κηφισιά και από το ίδιο μπαλκόνι, είχε πέσει μια 18χρονη κοπέλα δίνοντας τέλος στη ζωή της, το 1997.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Τι είναι τελικά σύμπτωση;

Το 6χρονο αγοράκι που έπεσε, το πρωί του Σαββάτου, απο τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Ζηρίνη στην Κηφισιά, τελικά δεν άντεξε και κατέληξε απόψε, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών του ''Αγλαΐα Κυριακού'' να το σώσουν.

Παρότι οι γονείς του είχαν προνοήσει κι είχαν βάλει πλέγμα και κάγκελα στο πίσω μπαλκόνι, το κακό έγινε... κι ούτε το δέντρο που ανέκοψε κάπως την πτώση δεν στάθηκε ικανό να γλιτώσει το παιδί.

Όμως... [αυτό που δεν ανέφεραν καθόλου τα ρεπορτάζ, και πώς άλλωστε]

Είκοσι χρόνια πριν, τον Ιούνιο του 1997, μια 18χρονη είχε χτυπήσει το κουδούνι του ίδιου διαμερίσματος, στον 4ο όροφο, στην πολυκατοικία της οδού Ζηρίνη.
Ήταν και τότε πρωί.

Ο τότε ένοικος τής άνοιξε, η κοπέλα κλαίγοντας τον παρακάλεσε να της φέρει ένα ποτήρι νερό και να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ο κύριος Γιαννης [το όνομά του] πήγε μέχρι την κουζίνα, της έβαλε νερό και γύρισε να της το δώσει αλλά... Η κοπέλα είχε ήδη πάει στο πίσω μπαλκόνι, το ίδιο μπαλκόνι απ' όπου κι η θανάσιμη πτώση του 6χρονου αγοριού, είχε πηδήξει και είχε βάλει τέλος στη ζωή της.




Όπως μαθεύτηκε μετά, το κορίτσι είχε αποτύχει στις τελικές εξετάσεις της στο σχολείο και μην αντέχοντας αυτό που θα αντιμετώπιζε, όπως φοβόταν, στο σπίτι απο τους γονείς της, αφού περιπλανήθηκε για κάμποσες ώρες, μπήκε τελικά σε μια άγνωστη πολυκατοικία, σε ένα διαμέρισμα αγνώστου, και αυτοκτόνησε.

Πώς τα γνωρίζω όλα αυτά;

Πριν 25 χρόνια, το 1992, είχα νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα όπου έμεινα μέχρι το 1995. Ενάμιση χρόνο μετά, το νοίκιασε κάποιος γνωστός μου, ο κύριος Γιάννης [δεν χρειάζεται να αναφέρω το επίθετό του] που δεν υπάρχει πια στη ζωή.
Την εποχή που συνέβη το θλιβερό περιστατικό ζούσα στα Χανιά και το πληροφορήθηκα προφανώς άμεσα.

Δεν έχω καμιά ερμηνεία.
Και πιθανότατα, δεν υπάρχει καμιά.

Απλώς, σκέφτηκα να το μοιραστώ εδώ μαζί σας.

Η ζωή κι ο θάνατος έχουν πολλές παράξενες στροφές.»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:





newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.