Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΤΟΥ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ: Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΕΝ ΛΟΟΥΤΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ BAFTA ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!..

AN EXETE YPOMONH DIABASTE KAI DEITE TO BINTEO: Με έναν «πύρινο» λόγο, αντίστοιχο με αυτόν που μας έχει συνηθίσει στις ταινίες τ...







AN EXETE YPOMONH DIABASTE KAI DEITE TO BINTEO:

Με έναν «πύρινο» λόγο, αντίστοιχο με αυτόν που μας έχει συνηθίσει στις ταινίες του, ο Κεν Λόουτς παρέλαβε το βραβείου της καλύτερης βρετανικής ταινίας, στα βραβεία BAFTA για το «Εγώ ο Ντάνιελ Μπλέικ».




Ο διάσημος σκηνοθέτης, πιστός στις αξίες που επί χρόνια πρεσβεύει, δεν «μάσησε τα λόγια του» και διατύπωσε ένα βαθύ «κατηγορώ» για τη βρετανική κυβέρνηση, η οποία εξοντώνει τους ευάλωτους και τους αδύναμους στη χώρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πρόσφυγες, τους οποίους η χώρα αρνείται.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ευχαριστώ την ακαδημία που είδε την αλήθεια της ταινίας μου και την οποία βλέπουν και εκατοντάδες άνθρωποι σε αυτή τη χώρα, που δεν είναι άλλη από το ότι οι πιο ευαίσθητοι και οι πιο φτωχοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση με τον πιο βάρβαρο τρόπο, γεγονός που είναι απεχθές.

Και αυτή η βαρβαρότητα επεκτείνεται και στο να κρατάμε εκτός χώρας προσφυγόπουλα, που είχαμε υποσχεθεί να βοηθήσουμε. Και αυτό είναι απεχθές.

Οι ταινίες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, να μας κάνουν να γελάμε, να μας διασκεδάζουν, αλλά και να μας δείχνουν επίσης την πάλη μεταξύ των πλουσίων, των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και των πολιτικών από την μία και των απλών ανθρώπων από την άλλη και εμείς οι σκηνοθέτες είμαστε με αυτούς».


.altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.