Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΑΝΔΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ «Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ»

Ένας Γάλλος στρατιώτης άνοιξε πυρ στο κέντρο του Παρισιού έξω από το μουσείο του Λούβρου όταν συνάδελφος του δέχθηκε επίθεση με μαχ...

louvre 1






Ένας Γάλλος στρατιώτης άνοιξε πυρ στο κέντρο του Παρισιού έξω από το μουσείο του Λούβρου όταν συνάδελφος του δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο κεφάλι περίπου στις 10 το πρωί (τοπική ώρα), σύμφωνα με την L'Express. Σύμφωνα με την αστυνομία, πριν επιτεθεί ο δράστης φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ», γεγονός που υποδηλώνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.




Ο δράστης της επίθεσης είναι σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιά, ενώ ο στρατιώτης ελαφρά στο κεφάλι, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RTL. «Χρειάστηκε απλά πέντε ράμματα στο τριχωτό της κεφαλής», σύμφωνα με ιατρικές πηγές στο νοσοκομείο που έχει μεταφερθεί.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ένας στρατιώτης πυροβόλησε έναν άνδρα ο οποίος προσπάθησε να εισέλθει στο μουσείο του Λούβρου ο οποίος έφερε σακίδιο πλάτης και όταν του απαγορεύθηκε η είσοδος εκείνος έβγαλε μαχαίρι και αποπειράθηκε να επιτεθεί σε άλλον στρατιώτη.

Ο κοντινός σταθμός του μετρό Palais Royal Musee du Louvre έχει κλείσει, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Twitter, ενώ το Reuters αναφέρει ότι η αστυνομία απέκλεισε το μουσείο.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.