Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΒΙΝΤΕΟ: ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΜΩΡΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΤΟΝΑΤΣ

Τρόμο προκαλεί το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας προσπαθεί να αρπάξει ένα μωρό από το καρό...






Τρόμο προκαλεί το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας προσπαθεί να αρπάξει ένα μωρό από το καρότσι της μητέρας του.
Το βίντεο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας σε μαγαζί στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ενώ η μητέρα, μαζί με ένα ακόμη άτομο και το καροτσάκι με το μωρό στέκονταν στην ουρά, προκειμένου να αγοράσουν ντόνατς, όπως μεταδίδει η Daily Mail.




Ο εν λόγω άνδρας, καθόταν σε ένα κάθισμα κοντά, όταν σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το καροτσάκι και σε κάποια στιγμή που η μητέρα του παιδιού είχε το βλέμμα της στραμμένο αλλού, επιχείρησε να το αρπάξει.
Ωστόσο, η αντίδραση της μητέρας ήταν άμεση και με μια κίνηση τον απέτρεψε από το να της αρπάξει το μωρό, την ώρα που και άλλοι πελάτες του καταστήματος που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει έσπευσαν να την βοηθήσουν.
Οι Αρχές αναζητούν τον άνδρα που προσπάθησε να αρπάξει το παιδί.
Δείτε το βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.