Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεξικάνικα καρτέλ τον έδεσαν σα σκυλί και διαμέλισαν με φρικτό τρόπο όλα τα μέλη του ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ!

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη nikosxeiladakis Μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών συλλαμβάνει έναν άνθρωπο, του βάζει ένα κολάρο με αλυσίδες...


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

nikosxeiladakis Μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών συλλαμβάνει έναν άνθρωπο, του βάζει ένα κολάρο με αλυσίδες και τον δένει στο έδαφος σαν ένα σκυλί. Τότε σιγά-σιγά του κόβουν τα των άκρων του καθώς ο ίδιος βγάζει κραυγές, ουρλιάζει για βοήθεια ενώ τον χτύπησαν με τα ίδια του τα διαμελισμένα άκρα.





Η είδηση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα elblogdelnarco.com. Ένα από τα σημαντικότερα καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, το Cartel Jalisco Nueva Generacion, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει μια φρικτή εκτέλεση ενός άνδρα. Το καρτέλ αυτό έδεσε τον άνθρωπο στο έδαφος χρησιμοποιώντας ένα κολάρο και αλυσίδα σαν ένα σκυλί. Τότε γυρίστηκε σιγά-σιγά βίντεο με τους δράστες, καθώς πριόνιζαν καθένα από τα άκρα του, ενώ ο ίδιος ούρλιαζε για βοήθεια και τον χλεύαζαν:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://cldup.com/McmR7ukEUM.mp4

Η κατάσταση με το Μεξικό και οι πόλεμοι των ναρκωτικών είναι εύκολα κατανοητοί, αλλά πιο πολύπλοκο ζήτημα από την απλή «κατασκευή του τείχους» επειδή οι «δημοκράτες» πολιτικοί θέλουν να δίνουν θέσεις εργασίας σε παράνομους αντί για πατριωτικούς Αμερικανούς.

Έτσι η κατάσταση με το Μεξικό είναι ως εξής:




Τα καρτέλ των ναρκωτικών δημιουργήθηκαν και διατηρήθηκαν ως μέρος των μαύρων επιχειρήσεων της CIA. Αυτό ήταν γνωστό από τη δεκαετία του ’70. Από την άλλη, οι μικρότερες επιχειρήσεις στις Η.Π.Α. είναι ίσες με χρόνια και μερικές φορές δεκαετίες επιχειρήσεων σε ορισμένες χώρες της Κεντρικής Αμερικής.

Η αμερικανική βιομηχανία αγροτικών επιχειρήσεων παραδέχεται ότι στηρίζονται σε παράνομους εργαζόμενους επειδή είναι ευχαριστημένοι με αυτό που αποκαλείται πολύ χαμηλός μισθός για έναν Αμερικανό και χωρίς τέτοια χαμηλή αμοιβή οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους θα κατέρρεαν οικονομικά. Αμερικανοί Ευαγγελικοί προτεστάντες υποστηρίζουν πολλά από τα καρτέλ ναρκωτικών στο όνομα του «ευαγγελισμού».

Εάν η Αμερική ήθελε να σταματήσει το «παράνομο» αυτό ζήτημα, θα το έκανε απευθείας και με δυναμική προσπάθεια θα χρησιμοποιούσε όλα τα δυνατά μέσα για να το πραγματοποιήσει.

Η Αμερική άλλωστε είναι το ίδιο έθνος που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Ινδιάνοι δεν θεωρούνται ανθρώπινοι και τους είχαν συστηματικά εξαλείψει. Έτσι τοποθετήθηκαν στα πρώτα γκέτο, τα οποία ήταν οι ινδικές εγκαταστάσεις ενώ στη συνέχεια τους έβαλαν στην κυβερνητική πρόνοια για να τους ελέγξουν.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τη Γερμανία με την «μεταναστευτική» κρίση. Επανειλημμένα έχει αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει «προσφυγική κρίση» στη Γερμανία και ότι η μεταφορά ανθρώπων από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή στην ποσότητα που γίνεται δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς κρατική βοήθεια καθόλη τη διαδικασία σε κάθε βήμα. Από το να καταστρέψουν τα έθνη από τα οποία μεταναστεύουν οι άνθρωποι, σε μίσθωση λαθρεμπόρων, στο να συντονίζουν τις συνοριακές διαβάσεις, να εκφορτώσουν στην ηπειρωτική Ευρώπη και να προμηθεύουν την κοινωνική πρόνοια. Αυτή η μεταφορά πληθυσμού είναι εξίσου εκτεταμένη με το πρόγραμμα Festung Europa του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Ως γνωστόν, ορδές από συλλέκτες φρούτων από το Μεξικό δεν θα είναι σε θέση να κατακτήσουν τις ΗΠΑ με τον ίδιο τρόπο όπως και ορδές από συλλέκτες μπανανών από την Αφρική δεν πρόκειται να είναι σε θέση να αναλάβουν τη Γερμανία με δική τους εξουσία. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να φτάσουν οι άνθρωποι αυτοί στην ύψιστη εξουσία είναι αν τους δοθεί άμεσα και συντονιστούν από αυτούς που τους την παρέδωσαν. Αυτό θα ήταν σημαντικό μόνο εφόσον επρόκειτο για την εξυπηρέτηση ενός μεγαλύτερου σκοπού-σχεδίου.

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία σπάνια παραιτούνται από αυτήν, παριστάνουν ότι θα παραιτηθούν ή φαίνεται να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις, προκειμένου να προσπαθήσουν να αυξήσουν τη δική τους δύναμη. Παρομοιάζει με την επένδυση χρημάτων σε ένα έργο με την πρόθεση να πραγματοποιήσουν μια μεταγενέστερη επιστροφή.

Όσον αφορά την «κρίση των προσφύγων» στη Γερμανία, υπάρχει πολλή συζήτηση για το «πρόβλημα» που προκαλούν οι μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί, και είναι αλήθεια ότι είναι αρκετά σοβαρό. Ωστόσο, η CIA αναγνώρισε σε διαβαθμισμένα έγγραφα πριν από δεκαετίες ότι οι περισσότεροι «μετανάστες», και κυρίως εκείνοι από την Αφρική, είναι γενικά ικανοποιημένοι και δεν είναι επιρρεπείς σε βία, δυσαρέσκεια, πολιτικό ακτιβισμό ή γενική κοινωνική αναταραχή:





Η κατάσταση της μετανάστευσης στην Ευρώπη ήταν γνωστή για δεκαετίες, και όμως επιτράπηκε να συμβεί. Όχι μόνο επιτρεπόταν να συμβεί, αλλά οι παράγοντες που θα την καθιστούσαν, επιδοτούσαν άμεσα και στη συνέχεια ενισχύθηκαν με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης, ώστε η Ευρώπη να μπορέσει να επιστρέψει ως σημαντική δύναμη διεθνείς σχέσεις.

Εάν η Ευρώπη και η Αμερική είναι πρόθυμες να προχωρήσουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποσταθεροποιήσουν ολόκληρη την ήπειρο με σκοπό την εκκίνηση ενός πολέμου. Ποιος μπορεί λοιπόν να ισχυριστεί ότι οι ΗΠΑ δεν θα έκαναν το ίδιο στη Λατινική Αμερική για ίδιο συμφέρον;

Η διαμάχη σχετικά με τα ναρκωτικά παράγει πολλά κέρδη για κυβερνητικές «μαύρες επιχειρήσεις» και για εκείνους που συνεργάζονται μαζί τους. Γι ‘αυτό και «το τοίχος» δεν θα κατασκευαστεί ποτέ, όπως ακριβώς γιατί υπάρχουν μεγάλες τράπεζες σε όλο το σύνορο μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού, καθώς εμπλέκονται στη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες χρήματα για ναρκωτικά. Αυτή η κατάσταση δίνει μια «αιτία» για την παρέμβαση των ΗΠΑ στις υποθέσεις της Κεντρικής Αμερικής.

Από οικονομικής απόψεως, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι, με τους μοναδικούς ηττημένους να είναι ο κοινός λαός των οποίων η ζωή, όπως ο άνθρωπος στην παραπάνω ιστορία, ευτελίζεται σε εκείνη των βοοειδών και σφαγιάζονται κατά βούληση για το κέρδος μερικών εις βάρος των πολλών.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.