Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πείτε ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στους Αιχμάλωτους Αξιωματικούς μας! Αυτή είναι η Διεύθηνση τους στις Φυλακές Αδριανούπολης για να τους στείλετε ΚΑΡΤΕΣ! Διαδώστε να βουλιάξουμε τα τουρκικά ταχυδρομεία...!!!

Το κακό που μας βρήκε πριν ένα μήνα με την άδικη απαγωγή – αιχμαλωσία και ομηρεία των δύο παλληκαριών μας στον Έβρο έχει παρελθόν, παρ...


Το κακό που μας βρήκε πριν ένα μήνα με την άδικη απαγωγή – αιχμαλωσία και ομηρεία των δύο παλληκαριών μας στον Έβρο έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.




Ήταν ένα σημείο για να ξυπνήσουμε ΛΑΟΣ και ΣΤΡΑΤΟΣ από τον δαιμονικό εφησυχασμό που μας επέβαλλαν οι σκοτεινές δυνάμεις που μας έκαναν κουμάντο στα χρόνια της μεταπολίτευσης.




ΚΟΥΡΑΓΙΟ στους γονείς των παλληκαριών μας. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ότι αυτή την ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βρίσκονται με τον τρόπο τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Μας ανέβασαν στον Σταυρό για να αναστηθούμε ως Έθνος την στιγμή που οι σταυρωτές μας θα ανεβαίνουν στον σταυρό τους.

A. MITRETODIS & D. KOUKLATZIS,
Ily.lit-Avariz,
22130,
Avariz koyu,
Edirne merkez,
Edirne

είναι η ταχυδρομική διεύθυνση των φυλακών και όλοι οι κρατούμενοι έχουν δικαίωμα σε αλληλογραφία. Στέλνουμε μια κάρτα για "καλή Ανάσταση" προσωπικά στους κρατουμένους στρατιωτικούς μας, κοστίζει ελάχιστα αλλά έχει μεγάλο συμβολισμό!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.