Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η χήρα του ομογενή εφοπλιστή Μιχάλη Κουλουκουντή αρνείται να φύγει από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη

ekirikas ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Τάρα Κουλουκουντή (Tara Kulukundis) αρνείται να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι του αποθανόντος συζύγου της Μιχάλη Κο...


ekirikas ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Τάρα Κουλουκουντή (Tara Kulukundis) αρνείται να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι του αποθανόντος συζύγου της Μιχάλη Κουλουκουντή (Michael Kulukundis) στο περίφημο Pierre Hotel, το οποίο είχε πουληθεί για $9,85 εκατομμύρια το περασμένο έτος.




Η 73χρονη αρνείται να παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού της που βρίσκεται στην 5η Λεωφόρο παρά το γεγονός πως η διαθήκη του συζύγου της -ο οποίος πέθανε το 2010- υπαγορεύει ρητά πως πρέπει να αποχωρήσει απ’ αυτό, αναφέρει η “New York Daily News“.

Η ίδια αναφέρει πως ποτέ δεν συναίνεσε στην πώληση του πολυτελούς σπιτιού, αλλά οι εκτελεστές της διαθήκης του Κουλουκουντή, ο οποίος άφησε πίσω του ακίνητη περιουσία αξίας $62 εκατομμυρίων, επιμένουν πως πρέπει να αποχωρήσει άμεσα, γράφει η “New York Post“.




Γι’ αυτό το λόγο οι εκτελεστές της διαθήκης του Ελληνα εφοπλιστή, Αλμπερτ Σιγκάλ και Μπάρμπαρα ντε Μέιρ, κατέθεσαν αγωγή την περασμένη Παρασκευή σε δικαστήριο του Μανχάταν ζητώντας από το δικαστήριο να εκδώσει εντολή με την οποία θα αναγκάσει την χήρα να φύγει από την οικία του συζύγου της. Οπως αναφέρουν οι ίδιοι, έχουν έρθει σε συμφωνία με έναν αγοραστή από τον Σεπτέμβριο του 2016 και ενδέχεται η άρνηση της Κουλουκουντή να αποχωρήσει να οδηγήσει τη συμφωνία σε κατάρρευση.

“Πάνω από ένα χρόνο, (η Κουλουκουντή) αρνείται να αποχωρήσει από το διαμέρισμα και πέραν από μία επίσκεψη στις 17 Νοεμβρίου του 2017, αρνείται να παραχωρήσει άδεια στους εκτελεστές της διαθήκης να εισέλθουν στην οικία”, αναφέρεται στην ένορκη γραπτή κατάθεσή τους.

Και αν σε κάποιους η υπόθεση φαντάζει οικεία, είναι επειδή η κ. Κουλουκουντή είχε κάνει το ίδιο το 2013 και στο σπίτι του συζύγου της στο Σαουθχάμπτον, το οποίο κόστιζε $25 εκατομύρια, σημειώνει η “NY Daily News”. Οπως και σήμερα, έτσι και τότε οι εκτελεστές της διαθήκης είχαν αναγκαστεί να καταφύγουν στα δικαστήρια.

Εάν η Κουλουκουντή δεν αποχωρήσει από το διαμέρισμα στο Pierre Hotel μπορεί να οδηγήσει το ακίνητο σε πτώχευση λόγω των διογκούμενων απλήρωτων λογαριασμών της, λένε οι εκτελεστές της διαθήκης.

Επιπλέον, στο παρελθόν η Τάρα Κουλουκουντή και ο γιος της Εμμανουήλ Κουλουκουντή, 43 ετών, είχαν οδηγηθεί στα δικαστήρια αναφορικά με μια διαμάχη τους για πολύτιμα έργα τέχνης. Στα έργα συμπεριλαμβάνονται έργα των καλλιτεχνών Edgar Degas και El Greco, έγραφε τότε ο “Εθνικός Κήρυκας“.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.