Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόσο πολύ πονάει αυτό το... βίντεο! Τον έβαλε η «σατανική» κοπέλα του να κάτσει πάνω σε αποτριχωτικές ταινίες και ΔΑΚΡΥΣΕ!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αυτό εφάρμοσε η Ντομίνικα Πετρίνοβα από την Τσεχία! Η κοπέλα θέλησε να εκδικηθε...


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αυτό εφάρμοσε η Ντομίνικα Πετρίνοβα από την Τσεχία!







Η κοπέλα θέλησε να εκδικηθεί τον σύντροφό της για μια φάρσα που της είχε κάνει πριν από έναν μήνα! Τότε ο Έρικ Μέλντικ την είχε κάνει να πιστέψει πως το σκυλί της μπήκε κατά λάθος μαζί με τα ρούχα στο πλυντήριο.Η συγκεκριμένη φάρσα,στο YouTube δεν φάνηκε να διασκέδασε ιδιαιτέρως την κοπέλα και έτσι αποφάσισε να «πάρει το αίμα της πίσω»!




Ο αγαπημένος της είχε γενέθλια και του επεφύλασσε το καλύτερο δώρο…

Όσο εκείνος έκανε μπάνιο, η Ντομίνικα πήρε αποτριχωτικές ταινίες και τις κόλλησε σε μια καρέκλα! Μόλις εκείνος βγήκε από το μπάνιο, η κοπέλα τον πλησίασε και του είπε να κάτσει στην καρέκλα για να κάνουν σεξ… Του ζήτησε να κλείσει τα μάτια και να την ακολουθήσει.

Λίγο μετά όμως ο Έρικ έζησε τον χειρότερο εφιάλτη του… και την πιο οδυνηρή εμπειρία που θα μπορούσε ίσως να δεχτεί ένας άντρας στην ευαίσθητη περιοχή και τα οπίσθια….





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.