Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με την στολή εργασίας τους και ένα λουλούδι στην κηδεία του Σκλαβενίτη οι εργαζόμενοι των σούπερ μάρκετ

Με τη στολή που φορούν κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους στα σούπερ μάρκετ του ομίλου Σκλαβενίτη έφτασαν στην εκκλησία όπου τελούνταν η κηδ...


Με τη στολή που φορούν κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους στα σούπερ μάρκετ του ομίλου Σκλαβενίτη έφτασαν στην εκκλησία όπου τελούνταν η κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες.





Με τη χαρακτηριστική μπλούζα με το έμβλημα της αλυσίδας και ένα λουλούδι στο χέρι, οι εργαζόμενοι αποχαιρέτησαν τον επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή την 1η Απριλίου σε ηλικία 53 ετών.


Ανάμεσα στις χιλιάδες κόσμου που έσπευσαν στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά Χιλιάδες βρέθηκαν και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.





Δεκάδες στεφάνια - από την οικογένεια, τους φίλους και τους ανταγωνιστές - έφτασαν από νωρίς το πρωί στην εκκλησία, γεμίζοντας τον προαύλιο χώρο, αν και η οικογένεια είχε ζητήσει αντί στεφάνων να προσφερθούν δωρεές στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, στα Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Κλειστά έμειναν καθ' όλη τη διάρκεια της εξόδιου τελετής υπήρξαν τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Σκλαβενίτης, καθώς και καταστήματα ανταγωνιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.