Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι ασθένειες και οι επιδημίες που η Νέα Τάξη σχεδιάζει να εξαπολύσει πάνω μας

nikosxeiladakis Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Η ασθένειες και επιδημίες που η Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιάζει για εξαπόλυση επάνω μας. ...


nikosxeiladakis Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ασθένειες και επιδημίες που η Νέα Τάξη Πραγμάτων σχεδιάζει για εξαπόλυση επάνω μας.






Είναι μέρος του πραγματικού τρίτου μυστικού της Φατίμα ότι θα υπάρξουν ασθένειες και επιδημίες που θα εξαλείψουν ολόκληρα έθνη τη νύχτα. Πρόκειται για το πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού της «Μεγάλης Σφαγής» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σε δράση.




Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πώς έχουμε ένα τείχος στα σύνορα ανεβαίνοντας τώρα για να κρατήσουμε τους μετανάστες έξω από αυτή τη χώρα, αλλά υπάρχουν κάποιες υποδείξεις ότι αυτό το «Τείχος» θα μπορούσε να παγιδεύει μια μέρα Αμερικανούς που προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα. Να ξεφύγουν από τι; Η νόσος και οι Επιδημίες που η Νέα Παγκόσμια Τάξη σκοπεύει να ξεσπάσει σε μας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο. Παρακολουθήστε όλα, αλλά συγκεκριμένα το σημείο 1 λεπτό 50 δευτερολέπτων όπου εξετάζει την ημερομηνία / χρονοδιάγραμμα 2022. Οικονομική κατάρρευση, επανάσταση, στρατιωτικός νόμος, ασιατική γρίπη των πτηνών στην Αμερική και το Μεξικό, κλείνοντας τα σύνορά τους σε εμάς. Ακούσατε, αν όχι πρώτα να ακούσετε αν αυτό συμβαίνει. Ένας πρώην πράκτορας της CIA βοήθησε να γίνει αυτό το παιχνίδι από την πλευρά του. Ίσως ήξερε κάτι που εμείς δεν ξέραμε.


Οι κυρώσεις της Δύσης βοήθησαν με ταχύτητα τη διαδικασία αντικατάστασης της δυτικής τεχνολογίας με λύσεις «made in Russia». Οι στρατιωτικές τεχνολογίες που στοχεύουν στον πολιτικό τομέα αναπόφευκτα θα τονώσουν τη Ρωσική οικονομία. Η Δύση θέλησε να μετατρέψει τη Ρωσία σε γηραιά χώρα λυγισμένη στα γόνατά της. Αυτό ήταν ένα στρατηγικό λάθος που την ενθάρρυνε να στέκεται ψηλά και να οδηγεί τον δρόμο στον υπερσύγχρονο τεχνολογικό αγώνα, αναγκάζοντας τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους να μείνουν πίσω.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.