Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μια φωτογραφία από τη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν που «ΠΑΡΑ... μιλάει» μόνη της

militaire Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν,μαζί με τις “ομάδες εργασίας” τους. Λέει πολλά η σύνθεση της τουρκικής ομά...


militaire Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν,μαζί με τις “ομάδες εργασίας” τους. Λέει πολλά η σύνθεση της τουρκικής ομάδας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Δίπλα στον Ερντογάν πάντα ο Αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στρατηγός Χ.Ακάρ. Και παρών ο επικεφαλής της ΜΙΤ.





Κατά τ΄ άλλα “η Τουρκία ενδέχεται να συνεργαστεί με τη Ρωσία σε αμυντικά προγράμματα εκτός των πυραυλικών συστημάτων S-400, που η Μόσχα συμφώνησε να προμηθεύσει στην Άγκυρα”, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.




Από την πλευρά ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η χώρα του θα «επιταχύνει» την παράδοση των συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας S-400.

«Συζητήσαμε την υλοποίηση της συμφωνίας για την παράδοση των S-400 και αποφασίσαμε να επιταχύνουμε την παράδοση αυτών των αμυντικών συστημάτων», τόνισε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.