Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη - Τη Μ. Τετάρτη το τελευταίο "αντίο"- Το συγκινητικό "αντίο" των εργαζομένων

. Στο πένθος βύθισε τους οικείους του και τον επιχειρηματικό κόσμο ο ξαφνικός θάνατος του Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος άφησε την τελευταία ...

.
Στο πένθος βύθισε τους οικείους του και τον επιχειρηματικό κόσμο ο ξαφνικός θάνατος του Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία μόλις 53 ετών. Ήταν ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ με τα 538 καταστήματα.





Ο επιχειρηματίας εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία με οξεία αναπνευστική δυσχέρεια, αμέσως διασωληνώθηκε στην εντατική αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 07:18 π.μ. της Κυριακή από επιπλοκές της γρίπης τύπου Β. Η κηδεία του θα τελεστεί τη Μεγάλη Τετάρτη στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά.




Το Ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία:

«Ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου "Υγεία".


Στη φωτό ο Στέλιος Σκλαβενίτης με τα αδέλφια του Γεράσιμο και Μαρία

Το συγκινητικό "αντίο" των εργαζομένων του ομίλου Σκλαβενίτη

«Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι». Είναι μία από τις εκατοντάδες αναρτήσεις στα social media εργαζομένων του ομίλου Σκλαβενίτη, οι οποίοι θέλησαν να εκφράσουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη.




Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί εργαζόμενοι άρχισαν να τηλεφωνούν για να μάθουν αν είναι αλήθεια ή μήπως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Όσο και αν ήλπιζαν για το τελευταίο, δεν επιβεβαιώθηκαν οι ελπίδες τους.

«Καλό παράδεισο σε έναν καλό άνθρωπο» γράφουν οι περισσότεροι εκ των εργαζομένων, ενώ συγκλονίζει το μήνυμα μιας γυναίκας που γράφει τα εξής:

«Αντίο Κύριε Στέλιο… Ήσουν ένας από τους πιο αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Η σπάνια καλοσύνη σου, οι αρχές σου, το παράδειγμα που έδωσες στη διοίκηση των ανθρώπων, και πάνω από όλα η ανθρωπιά σου, μας έκαναν όλους να αισθανθούμε μέλη της οικογένειας Σκλαβενίτη. Η απώλεια μεγάλη για την οικογένεια, την εταιρεία, τον επιχειρηματικό κόσμο, τη χώρα. Θα θυμόμαστε όλοι το χαμόγελο και το γέλιο σου που μας γέμιζε χαρά. Καλό ταξίδι Κύριε Στέλιο».

Σε άλλο μήνυμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: ««Όταν έφυγε ο δικός μου «άγγελος» ο Σκλαβενίτης με στήριξε. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν».




Τα συλλυπητήρια πολιτικών και επιχειρηματιών

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο ο ξαφνικός θάνατος του επιχειρηματία.

Πολιτικοί, θεσμικοί φορείς και επιχειρηματίες εξέφρασαν την οδύνη και το σοκ τους, αλλά και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.