Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα πανάκριβα Ε/Π NH-90 της Α.Σ και τα Super Puma της ΠΑ …Κατάντησαν Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

veteranos Τα πανάκριβα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού που αγοράστηκαν για να Μεταφέρουν Στρατεύματα και μάλιστα 4 απο αυτά είναι Ειδικών...


veteranos Τα πανάκριβα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού που αγοράστηκαν για να Μεταφέρουν Στρατεύματα και μάλιστα 4 απο αυτά είναι Ειδικών Αποστολών …Κατάντησαν να είναι Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ!




Την ώρα που Ελικόπτερα του Λιμενικού Σώματος είναι καθηλωμένα στον Μαραθώνα και υποτίθετο οτι και αυτά θα εκτελούσαν Αεροδιακομιδές .


Την ώρα που τα Πτητικά Μέσα τη ΠΑ τα Ελικόπτερα Super Puma αντί να επιχειρούν στο Πεδίο της Μάχης που αγοράστηκαν να σώζουν Ιπταμένους πίσω απο τις Εχθρικές Γραμμές και Αυτά Εκτελούν Αεροδιακομιδές !

Το Ερώτημα είναι θα σταματήσουμε κάπου ή θα το πάμε όπου και όπως πάει ;





Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ ….Μόνο το Μάρτιο τα Ελικόπτερα της Α.Σ εκτέλεσαν 35 Αποστολές (Κοινωνικού Χαρακτήρα ) λες και το Στράτευμα είναι Εργαλείο στα χέρια των Πολιτικάντηδων !!!

Κατά τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου 2018, ο Στρατός Ξηράς, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, συνέδραμε σε επιχειρήσεις αεροδιακομιδών με την εκτέλεση, με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞ ΑΣ), 35 αποστολών ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 42 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι, τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, παρέχουν σε καθημερινή βάση τις παραπάνω υπηρεσίες κοινωνικής προσφοράς, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η εμπλοκή τους στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες (ασκήσεις, μεταφορά στρατευμάτων, επιτήρηση, αναγνωρίσεις, κ.λπ.).

Σχόλιο: Σωστά τα λένε οι Επιτελείς του ΓΕΣ ...Αλλά όταν τα φορτώσουμε με ώρες πτήσεων και χρειαστούν συντήρηση και ανταλλακτικά ,τότε οι Εθνοπατέρες το ψάχνουν αν τα κοντύλια είναι …Απαραίτητα !



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.