Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΛΑΣΜΟΣ και στο Κουρδιστάν... Οι Αμερικάνοι έστησαν νέα ΒΑΣΗ προστασίας των Κούρδων και της Ιεράπολης από τους τούρκους!

Αμερικανοί και Γάλλοι σε θέσεις μάχης -   Νέο «χαστούκι» «έφαγε» ο Ερντογάν με τις απειλές του, όταν εντελώς αιφνιδιαστικά ανακοινώθηκε ...


Αμερικανοί και Γάλλοι σε θέσεις μάχης - Νέο «χαστούκι» «έφαγε» ο Ερντογάν με τις απειλές του, όταν εντελώς αιφνιδιαστικά ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο της συμμαχίας ότι οι αμερικανικές δυνάμεις δημιούργησαν νέα στρατιωτική βάση στο Manbij στη βόρεια Συρία.



Την ίδια στιγμή τουρκική στρατιωτική συνοδεία έφθασε σήμερα Τετάρτη στην περιοχή Rashdeen στη δυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου για να δημιουργήσει το 10ο παρατηρητήριο, των Τούρκων βάσει συμφωνιών των κλιμακωτών ζωνών.

Η συνοδεία αποτελείται από 60 στρατιωτικά μηχανήματα εκτός από στρατιωτικά οχήματα, η δε συνοδεία εισήλθε 2 ημέρες μετά την είσοδο μιας τουρκικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας στην περιοχή κοντά στη γραμμή που ελέγχει το συριακό καθεστώς .

Οι τουρκικές δυνάμεις βρίσκονται κοντά στο Rashdeen στην περιοχή Al-Eis, κοντά στο βουνό της πόλης Anadan, για να αυξήσουν τον αριθμό των θέσεων παρατήρησης τους σε 10 θέσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.