Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΛΚΑΝΙΑ...!!! Τρόμος για μαθητές σε σχολική εκδρομή στο Βόλο- Δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Φιγαλείας, αφού δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους κατά τη διάρκεια εκδρομής...


Τον απόλυτο τρόμο έζησαν μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Φιγαλείας, αφού δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους κατά τη διάρκεια εκδρομής στο Βόλο.





Συγκεκριμένα, το συνέβη την Πέμπτη στις 3 Μαΐου, είχε ως αποτέλεσμα δυο εκ των μαθητών να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου.




Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση της επίθεσης αναστάτωσε τους γονείς, με τους συνοδούς καθηγητές να τους διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας και ειδικότερα για τους δυο μαθητές που είχαν πάει στο Νοσοκομείο από το οποίο αποχώρησαν μόλις τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πώς συνέβη η επίθεση

Όπως έχει γίνει γνωστό, όλα ξεκίνησαν το βράδυ, όταν μετά το φαγητό και τη βόλτα τους στο Βόλο επέστρεφαν στο ξενοδοχείο. Στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στο λιμάνι, κοντά στην «Καπναποθήκη Παπαστράτου» εκεί όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δέχθηκαν ξαφνικά, επίθεση από περίπου 15 με 20 άτομα που φορούσαν κουκούλες. Οι δράστες προσέγγισαν τους μαθητές με ποδήλατα και σκέιτμπορντ με σκοπό να αρπάξουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα

Οι δράστες τραυμάτισαν δύο μαθητές, δίχως να καταφέρνουν να πάρουν κάτι ως λεία.

Αυτό που προκαλεί οργή είναι ότι οι αρχές της πόλης φαίνεται να γνωρίζουν τους δράστες, οι οποίοι συχνάζουν στην περιοχή αλλά δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουν τέτοιες επιθέσεις. Για το θέμα ενημερώθηκε και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Βασίλης Δημητρέλλος ο οποίος διαβεβαίωσε τους γονείς πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών και για το λόγο αυτό η τριήμερη εκδρομή συνεχίστηκε κανονικά μέχρι που οι μαθητές επέστρεψαν το περασμένο Σάββατο στην πόλη και στα σπίτια τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.