Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ...: Πινακίδες άλλου οχήματος «φορούσε» το φορτηγό που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό

dikaiologitika Πολλές παραβάσεις ανακάλυψαν οι άντρες της Τροχαίας σε βάρος του 64χρονου οδηγού νταλίκας που προκάλεσε το αιματηρό τροχαίο ...


dikaiologitika Πολλές παραβάσεις ανακάλυψαν οι άντρες της Τροχαίας σε βάρος του 64χρονου οδηγού νταλίκας που προκάλεσε το αιματηρό τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό.






Ήταν μεθυσμένος με σχεδόν επτά φορές επάνω από το όριο για επαγγελματίες που είναι μόλις το 0,10, ενώ οι πινακίδες του αντιστοιχούσαν σε άλλο φορτηγό και όχι σε αυτό με το οποίο κυκλοφορούσε





Οι άντρες της Τροχαίας ανακάλυψαν πλήθος παραβάσεων σε βάρος του συγκεκριμένου οδηγού αφού μεταξύ άλλων οι πινακίδες του αντιστοιχούσαν σε άλλο φορτηγό και όχι σε αυτό με το οποίο κυκλοφορούσε και ανέγραφε η άδεια κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η όψη του ήταν κάτι παραπάνω από προφανής ότι τελούσε υπό την επήρεια μέθης ενώ όπως είναι απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις ελήφθη δείγμα ούρων και αίματος από τον οδηγό.

Η εκτίμηση της Τροχαίας είναι πως τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Ο ίδιος φέρεται να επικαλέστηκε κάποιο πρόβλημα στο τιμόνι αλλά εκ πρώτης όψεως δεν ανακάλυψαν κάποιο εμφανές τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο αναμένεται η εξέταση του οχήματος από πραγματογνώμονα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.