Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πιάστε τον αλλιώς θα πάρουμε τα όπλα»: Οργή και επεισόδια στην κηδεία της 13χρονης Ρομά ΒΙΝΤΕΟ

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Άμφισσας-Λαμίας προχώρησαν οι Ρομά, που κήδευσαν σήμερα το 13χρονο κορίτσι, που έπεσε νεκρό από τα πυρά ενό...

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Άμφισσας-Λαμίας προχώρησαν οι Ρομά, που κήδευσαν σήμερα το 13χρονο κορίτσι, που έπεσε νεκρό από τα πυρά ενός κρεοπώλη το βράδυ της Δευτέρας (04/06), στην Άμφισσα, με την κοινότητα των Ρομά να είναι άνω- κάτω, απαιτώντας άμεσα τη σύλληψη του δράστη ειδάλλως θα πάρουν τα όπλα, όπως είπαν! Σημειώνεται, πως ο φερόμενος δράστης παραμένει άφαντος και αυτός είναι ο λόγος που επιλέχθηκε να προχωρήσουν στη σχετική διαμαρτυρία με αποκλεισμό της εθνικής οδού. Μάλιστα, οι Ρομά προειδοποιούν ότι δεν θα αποχωρήσουν από τη σημείο, εάν πρώτα δεν συλληφθεί ο άνθρωπος που φαίνεται να πυροβόλησε το κορίτσι, με αρκετούς οδηγούς που κατευθύνονται στην Άμφισσα από τη Λαμία να παραμένουν μπλοκαρισμένοι στον δρόμο.
Παράλληλα, φέρεται να τόνισαν ότι θα οργανώσουν οι ίδιοι περιπολίες για να εντοπίσουν τον δράστη στα ορεινά της περιοχής, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν το καταφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.