Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΠΙΑ.... Φανατικοί ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ καθοδηγούμενοι από τον Ντούγκιν.... Ζητούν ΄Ένωση με την Ρωσία για εξασφαλιστεί η επιβίωση της ΔΗΘΕΝ «Μακεδονίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΛΑΒΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΠΑΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΛΑΒΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΠΑΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...




Πρόκειται για τους ίδιους, που οργανώνει ο Σύμβουλος του Πούτιν ο Ντούγκιν, που κάποιοι Εθνικιστές εδώ τον είχαν Θεοποιήσει και έβριαν τον "Στόχο" που αποκάλυπτε ποιός πραγματικά ήταν και τους προειδοποιύσε για την ανθελληνική του στάση... Διαβάστε το ρεπορτάζ από τα Σκόπια...




Σκόπια. Ο πρόεδρος του φιλορωσικού κόμματος της «Ενωμένης Μακεδονίας», Γιάνκο Μπάσεφ, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή πρόεδρο, Στέφαν Βλάχοφ Μίτσοφ, και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ντράγκαν Ουγκρινόσκι, συναντήθηκε σήμερα με την αναπληρωτή πρέσβη και πρώτο σύμβουλο της πρεσβείας της Γαλλίας, Στανίσλας Μροζέκ.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος της γαλλικής πρεσβείας για να συζητήσουν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τις στρατηγικές προτεραιότητες του κόμματος της «Ενωμένης Μακεδονίας» και τις διαδικασίες μεταρρύθμισης του κράτους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο πρόεδρος Μπάτσεφ δήλωσε ότι «η επιβίωση της ‘Μακεδονίας’ και η ευημερία του λαού θα έρθει με τη συμμαχία με τη Ρωσία και την ένταξη της ‘Μακεδονίας’ στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση».

Τόνισε, επίσης, ότι από την άποψη των διαδικασιών ολοκλήρωσης, το κόμμα του θα επιτύχει τη συμμαχία με τη Ρωσία και την ένταξη της χώρας στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, με την υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών της ‘Δημοκρατίας της Μακεδονίας’.

Ο ίδιος δήλωσε κατά τη συνάντηση, ότι οι ηγεσίες που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 27 χρόνια ήταν μαριονέττες που κατέστρεψαν τη «Μακεδονία» και τον «μακεδονικό» λαό.

--
(Στοιχεία από makfax.com.mk)

--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.