Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θύμα της σπείρας των Γεωργιανών με το σίδερο η γιαγιά του μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη

Ανάμεσα στη λίστα με τα θύματα της σπείρας των Γεωργιανών που λήστευαν και έκαιγαν τα θύματά τους με το σίδερο βρίσκεται και η γιαγιά του μ...


Ανάμεσα στη λίστα με τα θύματα της σπείρας των Γεωργιανών που λήστευαν και έκαιγαν τα θύματά τους με το σίδερο βρίσκεται και η γιαγιά του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργου Πρίντεζη.







Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", οι διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο σπίτι της στο Άγιο Δημήτριο στις 16 Μαρτίου 2018 και είχαν ακινητοποιήσει και δέσει την ίδια όσο και την… Γεωργιανή βοηθό, την οποία είχαν κακοποιήσει προκειμένου να τους αποκαλύψει που έκρυβε χρήματα και κοσμήματα, ενώ ευτυχώς δεν είχαν πειράξει τον κατάκοιτο σύζυγό της.




Οι δράστες είχαν αποσπάσει χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Η ηλικιωμένη και η οικιακή βοηθός κατάφεραν να αποδεσμευτούν αρκετή ώρα αργότερα. Μία ακόμη βίαιη ληστεία, κατά την οποία είχαν χτυπήσει το ηλικιωμένο θύμα τους είχε σημειωθεί στο Χαλάνδρι.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας συνέλαβαν πέντε μέλη της σκληρής γεωργιανής μαφίας, 28, 36, 41, 42 και 43 ετών, σε Αγίους Αναργύρους και Εξάρχεια, ενώ ο 48χρονος VOR (Αρχηγός) κατάφερε να διαφύγει στην Ισπανία, όπου και εκεί διώκεται για παρόμοια αδικήματα. Μία λεπτομέρεια είναι το γεγονός πως όταν ένας VOR, συλληφθεί από αστυνομικές αρχές και ερωτηθεί αν είναι VOR, σε περίπτωση που αρνηθεί χάνει τον… τίτλο του!





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.