Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχασε την ψυχραιμία του και τη μαχαίρωσε όταν έμαθε ότι έχει εραστή - Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία στον Λαγκαδά

Παρ' ολίγον ερωτική τραγωδία στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης, με έναν 52χρονο να τραυματίζει με μαχαίρι μια 47...


Παρ' ολίγον ερωτική τραγωδία στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης, με έναν 52χρονο να τραυματίζει με μαχαίρι μια 47χρονη.






Θύμα ήταν μια πολύτεκνη μητέρα από την περιοχή και δράστης ο σύζυγος της όταν διαπίστωσε ότι αυτή διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.





Σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, η άτυχη γυναίκα και μητέρα πέντε παιδιών μαχαιρώθηκε από τον σύζυγο της το πρωί στο σπίτι του ζευγαριού.Ο σύζυγος της διαπίστωσε ότι η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση χθες το βράδυ, γεγονός που πυροδότησε έναν ολονύκτιο καυγά. Ο δράστης με το ξημέρωμα φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε στη μητέρα μαχαιρώνοντας την στα πλευρά.

Η 47χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά κι από εκεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται, χωρίς όμως να εκφράζεται ανησυχία για την υγεία της.

Ο δράστης παραδόθηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.