Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξήλωσαν τα παγκάκια κι άνοιξαν τα κεφάλια τους - Πανικός με τους Ρομά στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία

Δεν έχουν τέλος οι παραβατικές συμπεριφορές στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Πάρκου. Το μεσημέρι της Τετάρτης -λίγο ...


Δεν έχουν τέλος οι παραβατικές συμπεριφορές στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Πάρκου. Το μεσημέρι της Τετάρτης -λίγο πριν τις 16.00- ένα ακόμη περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστές μια παρέα νεαρών Ρομά.






Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Ρομά που βρισκόταν στο σημείο, ήρθαν σε διένεξη με μια παρέα ατόμων που βρισκόταν επίσης εκεί. Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει!Αυτόπτες μάρτυρες τόνισαν πως ένας εκ των Ρομά, έσπασε ένα παγκάκι και έκανε… ρόπαλο το ξύλο που πήρε από εκεί. Κατάφερε μάλιστα να «ανοίξει» το κεφάλι σε έναν από την παρέα με την οποία υπήρχαν οι διαφορές.





Ο νεαρός της έτερης παρέας έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας αιμόφυρτος ενώ αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, προχώρησαν σε μία προσαγωγή νεαρού Ρομά λίγα μέτρα πιο πάνω από την πλατεία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν το αιματηρό περιστατικό υπήρξε κλοπή λαπτοπ από κατάστημα στην οδό Βύρωνος. Ένα περιστατικό όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ εμπλέκονται και πάλι Ρομά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.