Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ....Θεσσαλονίκη: Αναρχοάπλυτοι Επιτέθηκαν σε φορτηγό που μετέφερε βοήθεια σε ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!Τραυματίες οδηγός και συνοδηγός...

Επίθεση σε βαν από "αγνώστους" με δίκυκλα σημειώθηκε χθες το βράδυ Τετάρτης (25/7) στη Θεσσαλονίκη. Πιο αναλυτικά, το βα...


Επίθεση σε βαν από "αγνώστους" με δίκυκλα σημειώθηκε χθες το βράδυ Τετάρτης (25/7) στη Θεσσαλονίκη.





Πιο αναλυτικά, το βαν κινούνταν στην περιοχή των Μετεώρων περίπου στις 20.30 όταν έξι φασίστες τρόφιμοι των ιδρυμάτων της νέας τάξης, με καμένο εγκέφαλο από την πολλή νεοταξίτικη κατήχηση, επιβαίνοντες σε δίκυκλα το προσέγγισαν και επιτέθηκαν εναντίον των επιβαινόντων. Το βαν μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αθήνας.




Ακροδεξιοί έφαγαν ξανά ξύλο από ακροαριστερούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για βαν της εθνικιστικής οργάνωσης "Ιερός Λόχος".

Οι φασίστες διεθνιστές έστησαν ενέδρα στον οδηγό, καθώς είχαν πληροφορηθεί ότι η εν λόγω οργάνωση πραγματοποίησε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στην πλατεία Μετεώρων.

Ο οδηγός του βαν και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν, από χτυπήματα που δέχθηκαν από τους κοκκινόμαυρους ψυχοπαθείς Ναζί, από τους οποίους ο ένας συνελήφθη, αλλά ΦΥΣΙΚΑ θα αφεθεί ελεύθερος, καθώς αυτά τα ανεγκέφαλα κτήνη προστατεύονται από υπέρτερες δυνάμεις, που κάποτε θα λογοδοτήσουν στην ανθρωπότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.