Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! Αντισυγκέντρωση το απόγευμα από τους άπλυτους στην Θεσσαλονίκη, για την συγκέντρωση για τη Μακεδονία...

Αντισυγκέντρωση ενάντια στο σημερινό συλλαλητήριο (Διαβάστε κι ΕΔΩ) απο αντιεξουσιαστές σήμερα το απόγευμα στις 18:00, στο πάρκο στο Ε...



Αντισυγκέντρωση ενάντια στο σημερινό συλλαλητήριο (Διαβάστε κι ΕΔΩ) απο αντιεξουσιαστές σήμερα το απόγευμα στις 18:00, στο πάρκο στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.




Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου: «εδώ και μήνες, από τη στιγμή που ξαναέκανε την εμφάνισή του στην επικαιρότητα το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας, παρατηρείται το φούντωμα των εθνικισμών και στις δύο πλευρές των συνόρων.




Στη δική μας πλευρά, μία καθόλου αμελητέα μερίδα της αστικής τάξης, αλλά και οι μπροστινοί της οργάνωσαν και συμμετείχαν σε συλλαλητήρια ενάντια σε κάθε συμφωνία με τη Δημοκρατία της Μακεδονίας: «ακομμάτιστοι πατριώτες», «πολιτιστικοί σύλλογοι», έφεδροι, νυν καραβανάδες, κομμάτι της δικαστικής εξουσίας αλλά και των Μ.Μ.Ε., φασίστες και ναζιστές, μπάτσοι, ενορίες και κατηχητικά, μικρή μερίδα οπαδών, ένας αξιοσημείωτος αριθμός αριστερών πατριωτών.

Ο εθνικός κορμός σε πλήρη παράταξη και δράση πέτυχε το ρόλο του: κάποιοι εργαζόμενοι να κατεβαίνουν στο δρόμο μαζί με τ’ αφεντικά τους και για τα συμφέροντα των δεύτερων, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

Οπλισμένες ομάδες κρούσης χουλιγκάνων και ναζιστών, καλυπτόμενοι από το εθνικιστικά ντοπαρισμένο πλήθος, συστηματοποιούν τη δράση τους τους τελευταίους μήνες και επιτίθενται σε μετανάστες, σε ομοφυλόφιλους, σε καταλήψεις με αποκορύφωμα τον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia, αν και τις περισσότερες φορές άμεσα ή λίγο αργότερα -γιατί η μνήμη δεν είναι σκουπίδι- πήραν τις απαντήσεις που τους άρμοζαν από τους αγωνιζόυμενους και τις αγωνιζόμενες αυτής της πόλης.

Κι αφού στο κείμενο υιοθετούν την προπαγάνδα των σκοπιανών καταλήγουν:

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗ, ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ- ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.