Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λένε για... Επίθεση σε τζαμί στην Ελεύθερη Θράκη... Δείτε τι έγραψαν πάνω στον τοίχο... ΒΙΝΤΕΟ

Η Μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να το έγραψαν μόνοι τους για να κάνουν το επικοινωνιακό παιχνιδάκι τους... Μεταφέρουμε από την προξενο...



Η Μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να το έγραψαν μόνοι τους για να κάνουν το επικοινωνιακό παιχνιδάκι τους... Μεταφέρουμε από την προξενοφυλλάδα την birlik:




Στον Ίασμο του Ν.Ροδόπης στην Δυτική Θράκη, σήμερα το πρωί άγνωστο άτομο ή άτομα, πραγματοποίησαν μια άσχημη επίθεση. Κύκλοι οι οποίοι επιδιώκουν την αναταραχή στην περιοχή, δεν σταματάνε.





Αυτές οι άσχημες επιθέσεις ενάντια στις αξίες του Ισλάμ, οι οποίες κατά καιρούς γίνονται σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Θράκης, προσπαθούν να ρίξουν σπόρους διχόνοιας ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους, Έλληνες και Τούρκους που ζούνε μαζί στην Δυτική Θράκη. Αλλά οι άνθρωποι της μειονότητας χωρίς να ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους προκλήσεις, θα συνεχίσουν να δείχνουν προς κάθε κατεύθυνση την επιθυμία τους για συμβίωση μαζί με τις θρησκευτικές και εθνικές τους αξίες.

Το γράψιμο τέτοιων άσχημων υβριστικών φράσεων στους τοίχους ιερών κτιρίων δεν θα είναι αρκετό για να ανοίξει χάσμα ανάμεσα στην χώρα μας την Ελλάδα και την γείτονα και μητέρα πατρίδα μας Τουρκία.

Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και η ελληνική μειονότητα Κωνσταντινούπολης, μέχρι σήμερα εργάστηκαν -και θα συνεχίσουν και στο μέλλον να το κάνουν- με όλη τους την δύναμη για την εξέλιξη των σχέσεων καλής γειτονίας και για την επικράτηση της ειρήνης και της γαλήνης.

Αυτή η επίθεση που πραγματοποιήθηκε στον Ίασμο, ιδιαίτερα από τους νέους του Ιάσμου, καταγγέλθηκε έντονα, ενώ οι ίδιοι αναφέρουν πως δεν θα επιτρέψουν ποτέ τέτοιες λογικές, προσθέτοντας πως όπως ζούσαν μαζί επί αιώνες, έτσι και από τώρα και μετά θα συνεχίσουν να ζούνε μέσα σε γαλήνη και ειρήνη.

Οι νέοι λένε πως σέβονται τον ήχο της καμπάνας, αλλά ζητάνε ο ίδιος σεβασμός και ευαισθησία να υπάρχει και για το εζάν. Τονίζουν πως τέτοιου είδους επιθέσεις δεν διασφαλίζουν όφελος σε κανέναν και είναι μόνο προς όφελος κάποιων εγχώριων και ξένων εστιών του κακού.


Σχ. http://tourkikanea.gr: Αν ο ιμάμης στο τζαμί εκεί υπάγονταν στον νόμιμο μουφτή και ήταν καλόβουλος θα μπορούσε πρωί-πρωί να το είχε βάψει και κανείς δεν θα ενοχλούνταν από μιαν τόσο ανόητη πράξη. Αλλά όταν η Αθήνα αδιαφορεί παντελώς για τους νόμιμους μουφτήδες και για την εμβέλεια τους μέσα στην μειονότητα, δίνεται πεδίο και να τα αποτελέσματα. Ο νυν ιμάμης εκεί που υπάγεται στον ψευδομουφτή Σερίφ, θα καλέσει τους δημοσιογράφους-αντίλαλους του προξενείου, θα καλέσει τα κανάλια κλπ….


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.