Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφιάλτης - Πήλιος Γούσης - Νίκος Κοτζιάς: «Έκανα το καθήκον μου για την πατρίδα» λέει ο Τριτσκιστής δήθεν ΥΠΕΞ

«Εμείς το πρόβλημα το Σκοπιανό το λύσαμε γιατί πιστεύουμε ότι είναι εθνικά ωφέλιμο να λύνουμε προβλήματα που μας κρατούν φυλακισμένους σ...


«Εμείς το πρόβλημα το Σκοπιανό το λύσαμε γιατί πιστεύουμε ότι είναι εθνικά ωφέλιμο να λύνουμε προβλήματα που μας κρατούν φυλακισμένους στην ιστορία» δηλώσε χθες Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.




«Η συμφωνία με τη FYROM δεν έγινε για να μπει στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Η χώρα αυτή ήθελε τη συμφωνία για να μην μπλοκάρουμε τη διαδικασία» συμπλήρωσε μιλώντας στο Κόκκινο 105,5.




Όπως είπε «υπήρξε μια προσπάθεια να σχηματιστεί εικόνα ότι τα δώσαμε όλα. Σιγα σιγά καταλαβαίνει ο κόσμος ότι η πολιτική μας οδήγησε στη μετονομασία του αεροδρομίου και της μεγάλης κεντρικής λεωφόρου και στο ότι έχουν αρχίσει να κατεβaίνουν τα αγάλματα. Σιγουρεύονται τα σύνορά μας και ανοίγει προοπτική μιας μακρόχρονης συνεργασίας».

Κατά την εκτίμησή του, δε, μέχρι να έρθει η Βουλή στη συμφωνία θα έχει τη συντριπτική στήριξη των πολιτών επικαλούμενος (ξανά) δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες «κάθε εβδομάδα υποχωρεί 10-12% η αντίδραση».

«Έκανα ένα βήμα για να φύγει η χώρα από ένα φυλακισμένο παρελθόν, έκανα το καθήκον μου για την πατρίδα» κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.

Την πλειοψηφία που την βλέπει; Τις εικόνες με τους δεκάδες Ελληνες που βρίσκονται στους δρόμους τους έχει δει;



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.