Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με τον αγαπημένο σύντροφο των συριζαίων (ΡΗ)Μαδούρο «εναγκαλίζεται» τελευταία ο Ερντογάν...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Ο μεγάλος σουλτάνος της Άγκυρας αφού έχει ανυψώσει την Τουρκία σε παγκόσμια υπερδύναμη, όπως ο ίδιος ισχυρίζετα...


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο μεγάλος σουλτάνος της Άγκυρας αφού έχει ανυψώσει την Τουρκία σε παγκόσμια υπερδύναμη, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, τώρα «εναγκαλίζεται» και με την Βενεζουέλα, με την οποία έχει εγκαθιδρύσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.






Τους δεσμούς αυτούς διατράνωσε σε μια συνάντηση έκπληξη ο Τούρκος πρόεδρος με την αντιπρόεδρο της Βενεζουέλας, Delcy Rodriguez, στο προεδρικό μέγαρο της Άγκυρας





Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν με την αντιπρόεδρο της Βενεζουέλας συζήτησαν στην έκτακτη συνάντηση τους την παραδοσιακή φιλία των δυο χωρών, πού είχε προωθήσει ο ίδιος ο Nicolas Maduro όταν είχε επισκεφτεί την Άγκυρα.

Η Delcy Rodriguez μετέφερε τα συγχαρητήρια του πρόεδρου της Βενεζουέλας στον Ερντογάν για την εκλογική του νίκη, ενώ συζήτησε και την συνεργασία των δυο χωρών κυρίως στον τομέα της ενέργειας, καθώς η Τουρκία ενδιαφέρεται άμεσα για την αγορά σε συμφέρουσες τιμές πετρέλαιο από την Βενεζουέλα.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.