Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ... Συνελήφθη ομογενής καθηγητής μουσικής στο Νιου Τζέρσεϊ για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος μαθητή του

ekirikas ΝΕΑ ΙΕΡΣΕΗ. Ο εκτελών χρέη εισαγγελέα της Bergen County, Dennis Calo, σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν, ανακοίνωσε τη σύλληψη του...


ekirikas ΝΕΑ ΙΕΡΣΕΗ. Ο εκτελών χρέη εισαγγελέα της Bergen County, Dennis Calo, σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν, ανακοίνωσε τη σύλληψη του Μιχάλη Θωμόπουλου (Michael Thomopoulos), με κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.






Ο κ. Calo, επεσήμανε πως πρόκειται για κατηγορίες και ο εναγόμενος θεωρείται αθώος, μέχρι να αποδειχθεί αν είναι ένοχος, πέρα από κάθε λογική αμφιβολία.




Ο κ. Θωμόπουλος, όπως ανέφερε η ανακοίνωση, είναι γεννημένος το 1953, χωρισμένος και διδάσκει πιάνο. Η διεύθυνσή του είναι στο Englewood της Νέας Ιερσέης.
Η δε σύλληψη, επεσήμανε το ανακοινωθέν, είναι αποτέλεσμα έρευνας που έγινε από το γραφείο του Εισαγγελέα της Bergen County, υπό τη διεύθυνση του αρχηγού, Robert Anzilotti και από το Αστυνομικό Τμήμα του Fort Lee υπό τη διεύθυνση του αρχηγού, Keith Bendul.

Ειδικότερα, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι:

Στις 22 Ιανουαρίου 2018, το Αστυνομικό Τμήμα του Fort Lee είχε τεθεί σε εγρήγορση, καθώς ένας πρώην μαθητής του Μιχάλη Θωμόπουλου, διευθυντή του Palisades School of Music, με έδρα στο Fort Lee της Νέας Ιερσέης, είχε αναφερθεί ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Θωμόπουλο, σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ το άτομο αυτό ήταν μαθητής του.

Ξεκίνησε μία έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα του Fort Lee και την ειδική ομάδα του γραφείου του Εισαγγελέα της Bergen County.

Ως αποτέλεσμα της έρευνας αυτής, ο Μιχάλης Θωμόπουλος συνελήφθη στις 29 Ιουνίου και κατηγορείται για -φερόμενη- σεξουαλική επίθεση, για δύο περιπτώσεις, βάσει του Ποινικού Κώδικα Νέας Ιερσέης (N.J.S.A. 2C:14-2C(3)b και N.J.S.A. 2C:14-2C(3)c), που αποτελούν έγκλημα δευτέρου βαθμού.

Ηταν προγραμματισμένο να βρεθεί ενώπιον του Central Judicial Processing Court στο Hackensack της Νέας Ιερσέης το Σάββατο 30 Ιουνίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.