Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και μόλις 20....!!! Η απονομή του χρυσού στον Τεντόγλου - Αποθεωτική υποδοχή ετοιμάζουν στα Γρεβενά - Δείτε το graffiti που έφτιαξαν

Χρειάστηκε να κάνει υπομονή για δύο ημέρες, αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε επιτέλους στα χέρια του το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελι...



Χρειάστηκε να κάνει υπομονή για δύο ημέρες, αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε επιτέλους στα χέρια του το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του μήκους, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.




Η απονομή μεταλλίων του αγωνίσματος έγινε σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου- εκτός σταδίου- το απόγευμα της Παρασκευής και ο 20χρονος πρωταθλητής Ευρώπης χαμογελαστός ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αρχικά η απονομή είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης, αλλά μετατέθηκε εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας που έπληξε το Βερολίνο.



Αποθεωτική υποδοχή ετοιμάζουν στον πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτου Τεντόγλου στα Γρεβενά - Δείτε το graffiti που έφτιαξαν
Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, έκανε τους ανθρώπους στα Γρεβενά, απ' όπου κατάγεται, να νοιώσουν υπερήφανοι και μάλιστα ετοιμάζουν μια ιδιαίτερη υποδοχή.
Στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου βρίσκονται τα καφέ, ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ιδιοκτήτης του fuit art cafe και φίλος του αθλητή του μήκους, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό graffiti μπροστά από το μαγαζί του, με το οποίο θα υποδεχτεί η πόλη τον 20χρονο πρωταθλητή.
Το graffiti απεικονίζει την σκιά ενός άλτη στο μήκος και γράφει στα αγγλικά «welcome home champion», δηλαδή «καλώς ήρθες πρωταθλητή».