Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ... Θα χάσουν και την βουλευτική Ασυλία και θα πάνε Φυλακή...!!! 5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ από την φωτιά στο Μάτι και μετά...!!!

Καταρρέει πλέον η Κυβέρνηση μετά την τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Οι Ελληνες πλέον βράζουν, όχι μόνο με τ...



Καταρρέει πλέον η Κυβέρνηση μετά την τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Οι Ελληνες πλέον βράζουν, όχι μόνο με την μη πρόληψη από την πλευρά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και από την διαχείριση της κατάστασης, καθώς όχι μόνο δεν αποδέχονται τα λάθη τους, αλλά ούτε λίγο, ούτε πολύ, εμμέσως ρίχνουν και τις ευθύνες στους νεκρούς.




Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο και ήδη οι πρώτες σφυγομετρήσεις δείχνουν την απόλυτη κατάρρευση για τον Α. Τσίπρα.

Τα ευρήματα λοιπόν της πρώτης κυλιόμενης μέτρησης μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έχουν στα χέρια τους οι επιτελείς του Μαξίμου είναι σοκαριστικά.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του Lykavitos.gr, η πολιτική ζημιά που προκάλεσε η αποδεδειγμένη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της Κυβέρνησης να διαχειρισθεί την κρίση, «κόστισε» αρχικά πέντε ποσοστιαίες μονάδες(!) στο κυβερνών κόμμα.

Μάλιστα όπως εκτιμούν κάποιοι συνεργάτες του Τσίπρα, όσο ο πρωθυπουργός καθυστερεί να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες που θα έχουν σχέση με τον έμπρακτο καταλογισμό ευθυνών, δηλαδή την καρατόμηση – αποπομπή 3-4 κορυφαίων υπουργών, η δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίζεται.

Και το κυβερνών κόμμα θα παγιωθεί πλέον σε ποσοστά κάτω του 20%.

Αυτά επαναλαμβάνουμε είναι στοιχεία από την πρώτη μέτρηση του ΣΥΡΙΖΑ, του Μαξίμου και όχι της Νέας Δημοκρατίας.

Φανταστείτε τι έχει να συμβεί τις επόμενες ημέρες, καθώς πολλοί πλέον έχουν φύγει για διακοπές και το κλίμα είναι κάπως χαλαρό.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.