Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρικιαστικό έγκλημα στο Χονγκ Κονγκ: Γιατρός σκότωσε γυναίκα και κόρη με μπάλα της γιόγκα

Συγκλονίζει υπόθεση δολοφονίας στο Χονγκ Κονγκ. Γιατρός κατηγορείται ότι δολοφόνησε γυναίκα και κόρη χρησιμοποιώντας μια μπάλα γιόγκα, που ...


Συγκλονίζει υπόθεση δολοφονίας στο Χονγκ Κονγκ. Γιατρός κατηγορείται ότι δολοφόνησε γυναίκα και κόρη χρησιμοποιώντας μια μπάλα γιόγκα, που είχε γεμίσει με μονοξείδιο του άνθρακα.






Αυτές τις ημέρες εκδικάζεται η υπόθεση σε δικαστήριο. Οι γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές σε αυτοκίνητο το 2015. Οι νεκροψίες έδειξαν ότι η σύζυγος και η μεγαλύτερη κόρη του γιατρού πέθαναν από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα. Η αστυνομία βρήκε μια ξεφούσκωτη μπάλα γιόγκα στο πίσω μέρος ενός κίτρινου Mini Cooper, όπου βρέθηκαν τα πτώματα.




Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, ο Khaw Kim-sun τοποθέτησε την μπάλα σε αυτοκίνητο, όπου το αέριο διέρρευσε και τις σκότωσε.
Σύμφωνα με τη Morning Post της Νότιας Κίνας, ο αναισθιολόγος σχεδίαζε να σκοτώσει τη σύζυγό του επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση και δεν του έδινε διαζύγιο. Ωστόσο, πιθανολογείται ότι δεν ήθελε να σκοτώσει και την κόρη του και κατηγορείται ότι είπε στη νεώτερη κόρη του να μείνει στο σπίτι για να ολοκληρώσει τα μαθήματά της.

Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο Khaw, συνεργάτης καθηγητής στο κινεζικό πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, ήταν αυτός που γέμισε τις δύο μπάλες με μονοξείδιο του άνθρακα, λέγοντας σε συναδέλφους του ότι επρόκειτο να πάει να σκοτώσει λαγούς.