Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρπαξαν τις εισπράξεις την ώρα της παράστασης των Ζουγανέλη-Κυριακίδη! Στιγμές τρόμου έζησε η ταμίας στο Θέατρο Δάσους

thecaller Στιγμές τρόμου έζησε χθες η ταμίας στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ...


thecaller Στιγμές τρόμου έζησε χθες η ταμίας στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η παράσταση «Παράξενο Ζευγάρι» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη.




Σύμφωνα με το rthess.gr, pερίπου στις 11.00 το βράδυ η ταμίας αφού ολοκλήρωσε την εργασία της πήρε τις εισπράξεις που κυμαίνονταν μεταξύ 18.000 και 20.000 ευρώ και κλείδωσε το κουβούκλιο του ταμείου ώστε να αποχωρήσει.
O άγνωστος πήγε και άρπαξε την τσάντα της γυναίκας που περιείχε τις εισπράξεις της παράστασης και προσωπικά της αντικείμενα και στη συνέχεια αφού επιβιβάστηκε σε όχημα όπου τον περίμενε συνεργός του, εξαφανίστηκαν.
Από την ενέργεια του αγνώστου δεν υπήρξε τραυματισμός της ταμία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στο θέατρο Δάσους φέτος, αφού τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες», σημειώθηκε και τότε περιστατικό αρπαγής της τσάντας του ταμία που περιείχε τις εισπράξεις από τα εισιτήρια της παράστασης.

Το theTOC επικοινώνησε με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν: "Την Τρίτη το βράδυ, κι ενώ εμείς παίζαμε το δεύτερο μέρος της παράστασης έγινε η ληστεία. Η κυρία που ήταν στο ταμείο είχε πάει στο κιόσκι που χρησιμοποιεί το θέατρο και καταμετρούσε τςι εισπράξεις. Σε αυτά τα χρήματα ήταν και οι εισπράξεις του θεάτρου, είχαμε 3.000 άτομα θεατές, καθώς και οι εισπράξεις από τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Σύμφωνα με τον υπολογισμό ήταν γύρω στα 25 με 30 χιλιάδες ευρώ. Χτύπησαν την πόρτα στο κιόσκι και άνοιξε η γυναίκα. Ήταν δύο άτομα όπως μας είπε. Δεν είδε τα πρόσωπά τους. Τη χτύπησαν, πήραν τα χρήματα, άρπαξαν την τσάντα και εξαφανίστηκαν μέσα στο δάσος. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ευτυχώς η γυναίκα είναι καλά. Οι άνθρωποι της παραγωγής μας πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το γεγονός και να γίνει η έρευνα που πρέπει. Πραγματικά, μέσα σε όλα όσα ζει η χώρα μας αυτή την περίοδο αυτό είναι το μικρότερο κακό".



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.