Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΔΙΚΟ... Γρηγόρης Ψαριανός για ΣΥΡΙΖΑ: Θα καταργούσαν και τις εκλογές όπως ο κ. Μαδούρο, αν μπορούσαν

«Επρόκειτο για μήνυμα κι όχι για διάγγελμα. Διάγγελμα κάνει μόνο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ή ο βασιλέας», διευκρίνισε με σημασία ο Γ...



«Επρόκειτο για μήνυμα κι όχι για διάγγελμα. Διάγγελμα κάνει μόνο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ή ο βασιλέας», διευκρίνισε με σημασία ο Γρηγόρης Ψαριανός, αναφερόμενος στην παρέμβαση του πρωθυπουργού από την Ιθάκη... εξαιτίας της οποίας είχε διακοπεί την προηγούμενη μέρα και συνεχίστηκε την επόμενη η συζήτηση του με τον Παντελή Καψή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του δεύτερου με τίτλο “Ενημερωτική Εκπομπή”.




«Η άρση του διχασμού πρέπει να γίνει από αυτούς που τον κήρυξαν την τελευταία οκταετία. Όσο αυτό δεν γίνεται δεν μπορούμε να φερόμαστε φιλικά και συναινετικά σε ανθρώπους που μας μισούν και μας απειλούσαν με κρεμάλες. Όταν λοιπόν ο πρωθυπουργός ξεκίνησε το μήνυμά του λέγοντας “μπαίνουμε σε μια νέα εποχή” κλπ, φαντάστηκα πως θα έκανε ένα είδος αυτοκριτικής , κάποιας στροφής. Κι αντ’ αυτού τι έκανε; Κρέμασε στα μανταλάκια ανθρώπους που έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για τη χώρα. Με πρώτο τον κύριο Παπαδήμο που όταν υπήρξε θύμα δολοφονικής επίθεσης, ο πρωθυπουργός δεν βρήκε πέντε λεπτά να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο! Βγήκε με ένα απύθμενο θράσος , ειρωνευόμενος να λέει για τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί και για υπουργούς που έγιναν τραπεζίτες.




Ειρωνεύεται και στηλιτεύει ανθρώπους που έχουν από πέντε πτυχία ένας άνθρωπος που είναι αμόρφωτος και δεν ξέρει ότι η Λέσβος κι η Μυτιλήνη είναι το ίδιο νησί!

Και έχει γίνει πρωθυπουργός στηριζόμενος στον κ. Καμμένο, στον κ. Πολάκη και σε διάφορους τέτοιους τύπους. Μίλησε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη, όταν έχει κάνει τη δικαιοσύνη μαϊμού του. Ξέρετε τι έκανε ο κ. Κοντονής! Ή που πήραν ορντινάντσα στο προεδρικό μέγαρο την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου;

Σήμερα δεν μας απασχολεί αν κάτι είναι αριστερό, δεξιό ή κεντρώο. Μας απασχολεί εάν η χώρα θα μείνει στον ευρωπαϊκό της δρόμο ή εάν θέλει να γίνει Βενεζουέλα, Αργεντινή και Καράκας, κάτι που η κυβέρνηση το επιθυμεί και κατά καιρούς το ‘χει πει ανοικτά. Δείχνουν φανερά ότι είναι θαυμαστές λατινοαμερικάνικων συστημάτων . Αν μπορούσαν θα καταργούσαν τις εκλογές, όπως έκανε ο κ. Μαδούρο.

Σήμερα λοιπόν, είναι λάθος να είσαι ισαποστάκιας. Σαφώς και υπάρχει τεράστια κριτική στη ΝΔ για πολλά θέματα, ωστόσο δεν είναι το ίδιο να συνεργάζεσαι με μαδουριστές και το ίδιο να συνεργάζεσαι με ένα κόμμα που θέλει την Ελλάδα στην Ευρώπη χωρίς αστερίσκους. Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε ένα αντισύριζα «μέτωπο», γιατί διαφωνώ εντελώς με τις λογικές διχασμού και πόλωσης, τεχνητής ή πραγματικής. Ο Σύριζα έχει τέτοιες λογικές, εγώ όχι. Πιστεύω ότι πρέπει στις εκλογές που έρχονται και ανάλογα με τα αποτελέσματα, το ΠΟΤΑΜΙ να πει ξεκάθαρα από τώρα, ότι θα στηρίξει και θα συνεργαστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση κρατάει τη χώρα σε ευρωπαϊκή τροχιά χωρίς αστερίσκους, σε μια ελεύθερη αστική δημοκρατία».